Овен До обяд ще имате доста тичане, но пък после ще

...
Овен
До обяд ще имате доста тичане, но пък после ще
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 28 февруари

Овен
До обяд ще имате много бягане, само че пък след това ще се чувствате токова прелестно. Е, допустимо е да избухнат различия по някои противоречиви тематики, изключително в случай че сте няколко генерации на едно място.

Телец
Време е и вие да си поседите малко у дома, домашните ви се нуждаят от разведряващото ви наличие. Освен това хората не могат да ви открият, с цел да ви дойдат на посетители, а биха желали.

Близнаци
Днес ще се чувствате обградени с внимание и несъмнено ще има за какво. Не приемайте още веднъж ролята на жертва, отпуснете душата си и си позволете да се чувствате прелестно.

Рак
Благоприятен ден, дава сили за победа. Всички дейности, свързани със себереализация и превъзмогване на трудности ще се увенчаят с триумф.

Лъв
Днес ще се чувствате надалеч по-ентусиазирани и сигурни, в сравнение с предходните дни. Това не значи, че би трябвало сляпо да се доверявате на всеки, внимавайте да не ви омае някой обаятелен продавач и си пазете чантите и джобовете в транспортните средства и по спирките.

Дева
Днес не всичко ще става съгласно проектите ви, а това може да ви изнерви. Не бързайте да си изкарвате яда на близките. До огромна степен вие сте причина нещата да се забавят с своите предходни дейности, в този момент си “сърбайте попарата ”.

Везни
Малко по-напрегнат е днешният ден, пробвайте да запазите успокоение. Дишайте с цялостни гърди. И не забравяйте поговорката - И това ще мине.

Скорпион
Днес ще можете да блеснете в целия си искра на служебното занятие. Е, може да ви глождят някои страхове, само че вие не позволявайте близките да схванат. Концентрацията и сдържаността през днешния ден са най-големите ви помощници.

Стрелец
Денят би могъл да е сполучлив, в случай че не се заровите в някакви незначителни елементи. Мърморенето също няма да ви е от изгода, само че пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.

Козирог
Днес ще би трябвало да се оправяте с други хора и да плащате сметки, нали е съвсем краят на месеца (не забравяйте телефона, с цел да не се окажете отвън от мрежата). Дипломатичността и чаровната ви усмивка биха могли ненапълно да замажат ситуацията, само че не ги одобряват вместо парични средства (за съжаление).

Водолей
Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят към поетите отговорности. Дори да не ви се наложи да ходите през днешния ден на работа, отново от вътрешната страна ще ви гложди възприятието за незавършени задания. Какво да се прави, щом обещавате преждевременно - по този начин е, идващия път мислете преди да кажете да.

Риби
Ще гледате метафизичен на нещата, които ви се случват и в най-лошия случай просто ще имате предпочитание да избягате на някое безшумно и умерено местенце. А би трябвало самоуверено да срещнете заплахата в лицето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР