Овен Днес трябва да се изолирате, да избегнете шума и навалицата

...
Овен
Днес трябва да се изолирате, да избегнете шума и навалицата
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода 25 септември- 29 септември 2017 г.

Овен

Днес би трябвало да се изолирате, да избегнете шума и навалицата и да се концентрирайте върху най-важните си цели, само че към момента имате прекомерно доста неща за извършване, с цел да съумеете да се изолирате от света. Предстои ви сложен диалог с член на фамилията при започване на седмицата. Ще получите доста хубави вести, свързани с финансови въпроси.

Телец

Изпълнени сте с сила през тази седмица, само че не бързайте да вършиме доста проекти, тъй като колкото и сила да имате, може да не е задоволителна за всичко, което желаете да свършите. Очаквайте да се случи някакво неразбирателство, което малко ще скапе настроението ви, само че пробвайте по-късно бързо да се върнете към позитивната си настройка.

Близнаци

През тази седмица най-важната ви задача е да постигнете баланс сред вътрешната ви естетика и работата с близките хора. Трябва да се научите да работите дейно с група хора, тъй като по този начин всичко ще ви бъде по-лесно. Ще ви се наложи да си припомните каква е суровата действителност в средата на седмицата, само че по-късно ще ви се случи нещо доста хубаво.

Представителите на останалите зодии могат да намерят седмичния си хороскоп ТУК
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР