ОВЕНДнес ще се наложи да се занимавате с няколко неща

...
ОВЕНДнес ще се наложи да се занимавате с няколко неща
Коментари Харесай

Ден за сделки за три зодии, друга да си изчисти килера

ОВЕН

Днес ще се наложи да се занимавате с няколко неща по едно и също време и да мислите за доста проблеми. Няма да се откри някой, който да се оправи по-добре от вас, тъй че, действайте самоуверено. Значителна част от деня ще посветите на решаването на непознати неуредици.
-->
ТЕЛЕЦ

Ярък и запаметяващ се ден. Откриват се доста нови благоприятни условия в разнообразни насоки. Постарайте се да се възползвате от всяка една. Импровизациите и опитите ви ще са сполучливи. В работата ще ви върви, ще получите и поддръжка от сътрудниците. Днес с доста хора елементарно ще намирате общ език. 

БЛИЗНАЦИ

Лесно поддържате връзка с близките. Добре разбирате от какво се нуждаят даже хора, които едвам познавате. Може да възстановите настоятелен или другарски връзки, които са играли значима роля в живота ви. Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси и преференциално привършване на покупко-продажби.

РАК

Днес ще намерите отговори на доста въпроси, затруднявали ви дълго време. Не са изключени приятни запознанства, които да доведат до нови другарски или сантиментални връзки. На мнозина ще извършите положително усещане. Може да се каже, че се харесвате на хората. 

ЛЪВ

Сутринта ще започнете с проблеми и компликации. Това ще скапе настроението ви и ще ви изнерви. Ще би трябвало да положите много старания, с цел да извършите общуването с хората към вас, по-приятно. Отделете повече време за отмора и обсъждане на някои неприятни обстановки.

ДЕВА

Успешен настоятелен ден. Откриват се нови вероятности, само че ги обмисляйте умерено. Ще намерите метод да заработите положителни пари и да сключите преференциални покупко-продажби. Не се отнасяйте с парите безгрижно и избягвайте непотребните разходи. Отношенията ви с околните ви ще са хармонични.

ВЕЗНИ

Постарайте се да не се дразните от дреболии и да не обръщате внимание на досадните недоразумения. Спокойната атмосфера ще ви е повече от нужна. Може да започнете да реализирате част от концепциите си незабавно. Няма да ви е мъчно да намерите сътрудници, а и приятелите на драго сърце ще ви оказват помощ.

СКОРПИОН 

Началото на деня е вдъхновяващо. Ще имате доста нови хрумвания, с които ще се заемете с огромен възторг. Трудностите няма да ви плашат и ще намирате способи да преодолеете всички трудности. Може да се заемете с решаването на някои на практика въпроси или да въведете ред и да се избавите от ненужни движимости.

СТРЕЛЕЦ 

Отличен настоятелен ден. Имате късмет да сключите преференциални покупко-продажби. Преговорите ще вървят добре. Няма да ви е мъчно да убедите близките в тях. Възможно е да се появи и нов източник на приходи. Някои от вас ще получат оферти, които ще одобряват без доста да мислят, и няма да съжаляват по тази причина.

КОЗИРОГ

Напрегнат ден. Ще се наложи да се занимавате освен с нормалните каузи, само че и със напълно нови. Тъй като времето ви е лимитирано, ще би трябвало да се учите в придвижване. Бързо ще постигнете първите триумфи. Приятели също ще ви оказват помощ. Очаквайте парични доходи.

ВОДОЛЕЙ

Лесен и забавен ден. Отлично ще се справяте на всички места, ще намирате правилните отговори на въпроси, които са сложили хората към вас в усложнение. Не са изключени оферти за нова работа или дълготрайно съдействие. По-късно ще имате непредвидени срещи с хора, с които от дълго време не сте виждали.

РИБИ

Не всичко ще става елементарно през днешния ден, само че вие би трябвало да сте настоятелни и да не се отказвате от замисленото. Новите задания ще са комплицирани, само че с помощта на опита и рутина си, ще се справите с всички компликации. Креативността също ще ви помогне да намерите път към задачите си.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР