ОвенДнес ще използвате свободното си време и ще се опитате

...
ОвенДнес ще използвате свободното си време и ще се опитате
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 март: Водолеи, ретроградното влияние ще ви изненада неприятно

Овен

Днес ще употребявате свободното си време и ще се опитате да завършите неизпълнените задания, които не сте изпълнявали в предишното. Ако желаете любовният ви живот да остане мощен и проспериращ, тогава не се гневете половинката си, поради думите на трето лице. Съседите ви може да се опитат да затруднят брачния ви живот, само че ще бъде мъчно да разклатят устоите на огнището. Умът ви ще остане ангажиран с някои фамилни проблеми до обяд. През втората половина на деня мислите ви ще се разведрят ще се върнете към креативното си аз и ще можете елементарно да се справите със комплицираните задания. В последна сметка ще вземете ясно решение за огромните работни планове. Може да претърпите неприятни последствия, в случай че извършите огромна инвестиция или придобиване на някаква оферта през днешния ден. Ако получите някакво предложение за финансите, останете скептични и отделете малко време за обсъждане, защото информацията може да не е най-хубавата.

Телец

Възможно е да се сблъскате с някои провокации, ако не изберете брак по обич. Ето за какво ви съветваме да изчакате малко и да помислите повече за това. Въпреки дребните проблеми, любовният ви живот може да стане по-добър. Ако сте фамилни, би трябвало да бъдете малко внимателни във връзка с разногласия и кавги от битов темперамент. Днес  може да постигнете смесени резултати във връзка с кариерата. Може да се наложи да останете търпеливи на работното място и да изчакате подобаващия миг за професионалните ви изяви. Меркурий дава знак, че ще останете фокусирани по паричните въпроси през първата половина на деня. Ще се замислите по-задълбочено за финансовата мощ на фамилията ви и по какъв начин да се справите с паричните възможни проблеми.

Близнаци

Най-вероятно ще намерят правилния път за игнорирането на някои дребни различия. Някои от вас ще открият нещо необикновено в половинката си, което би могло да анулира и най-малките дефекти. Семейните ще съумеят да се оправят отлично в своите връзки през днешния ден. Този ден е извънредно значим за вас, тъй като ще е обвързван със служебните ви взаимоотношенията. Този ден е удобен, защото може да спечелите посредством вложения от разнообразни източници. Вашият приход може да се усили. Денят надали ще ви сътвори проблеми, свързани с вложения в недвижими парцели или в благородни метали. Времето може да бъде преференциално за предприемачите. Някои от вас могат да получат средства даже от непознати източници.

Рак

Поради разногласия с егото и несигурни спънки, произлизащи от отминали неточности, любовният ви живот може да има възходи и падения. Препоръчително е да избягвате непотребните диспути и да се въздържате от обвинение един на различен за неточности предишното. Поради опцията от неочакван спор, произлизащ от подправен ангажимент, се предлага да извършите обещанията си. В кариерата си е евентуално ще  постигнете предстоящите резултати. Денят може да ви донесе шанс и има огромен късмет да съумеете доста в работата си. Бъдете нащрек по време на работа с сътрудниците си, защото те могат да ви показват непредвидени спънки. Не се намесвайте в офис политиката. Трябва да бъдете внимателни, до момента в който вършиме обилни вложения през този ден. За да избегнете финансовите усложнения, пробвайте се да постигнете баланс сред предпочитание и нужда.

Лъв

Този ден ще бъде подобаващ за диалози по някои въпроси, които са от голяма важност. Не забравяйте да отделите време, с цел да говорите с половинката си за нещата, с които не сте наясно, с цел да избегнете ненужните недоразумения. Възможно е да получите оферти за по-висок пост, лидерско място или даже да развиете значима кариера в други професионални области. Действайте самоуверено напред, звездите са на ваша страна през този ден. Ако не сте уверени в това, което вършиме и ви липсва самочувствие, мъчно ще надвиете конкуренцията. Днес не може да си позволите да губите клиенти и пари, тъй че засилете увереността.

Дева

Възможно е да понесете, въпреки и краткотрайна разлъка с обичания човек за известно време. Това не трябва да ви тормози, защото това е единствено за няколко дни и напълно скоро ще се съберете още веднъж с любовта си. През този ден е допустимо да имате усложнения в връзката с сътрудници или шефове. Навярно ще ви бъде мъчно, тъй като работните полемики ще се проточат. Проявете толерантност и не насилвайте нещата. Ако през днешния ден сте възнамерявали да сключите някоя значима договорка, нещата може да се объркат и всичко да ви се изплъзне на косъм. За благополучие, това ще е краткотрайно и връзките ви с по-големи компании ще останат положителни.

Везни

За съпружеските двойки изненадите може окажат шокиращи през днешния ден. Възможно е да разкриете нещо ново за вас от предишното на половинката ви, което може да е за положително, или за зло. Проявете схващане, тъй като каквото е да е било, това няма да има повече отношение към сегашния ви живот. През този ден, звездите не предлагат да злоупотребявате със служебното си състояние за персонални цели, защото това може да докара до съществени последици. Този ден се обрисува да бъде сериозен за финансовите ви каузи. Работете с паричните средства извънредно деликатно и не нарушавайте авансово избраните си бюджети и планове.

Скорпион

Скандали и остри спорове не са изключени. Вероятно ще ви бъде мъчно да контролирате гнева си, само че внимавайте да не раздухате огъня. Не се тормозете, тъй като Венера ще откри решение на спорът. Ще получите нужната поддръжка, единствено подложете на надзор страстите си, тъй като има възможност да влезете в спор с някой от сътрудниците си. Така или другояче нещата ще вървят добре, повече от предстоящото. Не се включвайте в съмнителни покупко-продажби, а направете опити да се придържате към законните способи за печелене на пари. Не се доверявайте елементарно и четете деликатно документите, а в случай че се наложи  потърсете и спомагателни препоръки от експерти.

Стрелец

Конфигурацията на планетите през този ден допуска цялостен синхрон сред вас и половинката ви. Необвързаните ще имат опцията да срещнат някого, с който да основат по-сериозни връзки в бъдеще. Вашият ентусиазмът ще ви държи крепки през днешния ден. Спокойният ви разум ще помогне да излезете с нови хрумвания и прозрения на напред във времето в кариерата си. Всичко, което би трябвало да извършите е да се възползвате от опциите си в точното време. Ще имате отлични шансове за приходи на спомагателни суми. Трябва да се стремите да развивате контактите си с авторитетни хора. Това ще бъде за да подобрите финансовите си вероятности.

Козирог

За тези от вас, които са си разрешили да бъдат съблазнени, все пак може да съумеете да поправите вредите във връзката си, като откровено поискате амнистия от колегата си с обич. Човешко е да се бърка, човешко е да се елементарни. Може да очаквате мощен прилив от позитивна сила в областта на кариерата. След толкоз време на старателен труд, ще усетите сладостта от резултатите на вашите работни проекти. Днес се чакат леки разтърсвания във финансовото ви положение. Разходите по фамилията ще набъбнат, а може да ви дойдат и непредвидени посетители. Също по този начин нещо може да ви подтикне да купувате първокласни и скъпи артикули, но ще би трябвало да избягвате огромните разноски.

Водолей

Този ден надали ще бъде отегчителен или лишен от сантиментални изненади. Не се обрисуват съществени фамилни раздори на хоризонта. Навярно, ще останете удовлетворени от миговете прекарани дружно с половинката ви. Поддържането на качество ще бъде в съзнанието на работното място през днешния ден. В множеството случаи надали ще можете да разчитате на своите сътрудници. Така че, не хранете огромни очаквания и упования от екипът ви. Действайте самоуверено във финансовата сфера и се пазете единствено от безпочвени финансови оферти и нелоялни сътрудници. Ретроградното въздействие на планетите може да ви сервира неприятни изненади. Най-вероятно към края на седмицата ще имате благоприятни условия за облага.

Риби

Обърнете внимание на дребните неща и детайлите в персоналните ви взаимоотношения. Превърнете и дребното време, което прекарвате дружно с половинката си във трогателен миг, който да остави трайна диря в съзнанието и на двама ви. Днес, ще изпитате същинско задоволство от свършената от вас работа в последните дни. Ще сте щастливи от обстоятелството, че сте помогнали на някого да се почувства доста по-добре. Парите несъмнено са значими за вас, само че не се превръщайте в машина за печелене пари, без да си давате никаква отмора. Съхранете здравето и нервите си, даже да се лишите от даден хонорар.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР