Овен Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви

...
Овен
Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 26 ноември

Овен
Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се желае да сте по-далече от грубата реалност. Любопитството на близките може мощно да ви изнерви. Сетивата ви са мощно изострени, което може да ви направи елементарно обидчиви. Приемайте нещата по-леко.

Телец
Днес е съвършен ден за срещи и разисквания, за обществени изяви, речта ви ще се лее леко и доста безапелационно. Е, преди обед може да срещнете някои пречки, само че те елементарно ще се разрешат.

Близнаци
Малко изнервящ ден. Ако желаете да измененията нещо в този момент е моментът. Ако просто желаете да разсеете напрежението идете на фитнес, вместо да се карате с хората към вас.

Рак
Имате потребност от сериозна поддръжка, изключително финансова. Творческата ви активност може да се окаже извънредно ползотворна. Бъдете деликатни в случай че работите с машини и принадлежности и не се ядосвайте, в случай че компютъра ви отхвърля от време-на време.

Лъв
Ще съумеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите много потребни неща. Определено ще влагате много пристрастеност в дейностите си, само че това може да докара до ненужно изнервяне на ситуацията, бъдете по-внимателни.

Дева
Ще си възвърнете вярата в хората, освен това по някакъв доста малък мотив. Дори несериозността на близките няма да успее да помрачи положителното ви въодушевление. Днес е добре да работите в екип или най-малко да вземате под внимание препоръките на сътрудниците си.

Везни
Ще се наложи да се занимаете и с не толкоз приятни действия. Ще ви нервират тези, които се размотават и приказват доста, само че ще би трябвало някак да ги изтърпите. Възможно е да се появят проблеми от персонален темперамент.

Скорпион
Ще съумеете да дадете воля на надълбоко таени усеща, само че дали някои ще ви схване на съществено. Трябва да издебнете подобаващия миг. В желанието ви за нови придобивки естествено няма нищо неприятно, само че е добре да поизхвърлите някои ненужни остарели движимости.

Стрелец
Прекрасен ден да го посветите на фамилията си и на обичаните си занимания. Ще имате предпочитание да извършите дома си по-привлекателен. Време е за едно бързо коледно маркетингово изследване.

Козирог
Добър миг да откриете нужната ви информация. Ще имате нови шансове за изява, с помощта на медиите или на личната си преписка. Съществува наклонност за прахосване, не се захващайте с прекалено много неща едновременно.

Водолей
Настроението ви ще е отлично, а това ще ви помогне по-лесно да отхвърлите неприятните ежедневни отговорности. Светът ще се опита да ви сътрудничи. Важните неща, обаче свършите още сутринта, тъй като по-късно може и да не ви остане време за това.

Риби
Днес ще имате голяма потребност да промените ситуацията, а това ще ви накара да развъртите от дълго време забравени телефони. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на желанията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР