Овен Чудесен завършек на интересна година. Отново ще знаете нещата преди

...
Овен
Чудесен завършек на интересна година. Отново ще знаете нещата преди
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 31 декември

Овен
Чудесен свършек на забавна година. Отново ще знаете нещата преди всички, което може да се окаже прекомерно занимателно. Насладете се на празника и се погрижете за душата си, също както и за тялото.

Телец
Естествено, че е прекрасен ден, тъй като носи в себе си доста вяра и доста упования. Опитайте се просто да сте признателни и да останете спокойни, по този начин или другояче малко неща са във властта на човек. Просто се отпуснете и празнувайте новото начало.

Близнаци
Един прекрасен ден за празнуване, гледайте да приключите по-рано това, което сте дали обещание, с цел да имате време за приятелите си и за една чудесна новогодишна вечер, изпълнена с чудеса.

Рак
През последния ден на 2022 си дайте сметка до каква степен откровени сте били във връзката си и по какъв начин ще я карате отсам нататък; какво тъкмо желаете от живота и дали ви стиска да го извършите. Бъдете откровени пред себе си, изчистете съзнанието и посрещнете новата година с чисто сърце и душа.

Лъв
Добър завършек на годината, а и ще можете да свършите много неща. Ще сте много сръчни в ръцете и с малко повече досетливост ще съумеете да подготвите забавни неща за новогодишната нощ.

Дева
Настроението ви ще е чудесно, въпреки че отново няма да си позволите да почивате. Сякаш нещо ви подбутва непрекъснато да действате. Хубаво е да намерите време и за самите себе си и най-много, с цел да посрещнете Нова година.

Везни
Началото на деня ще е много комплицирано. Днес ще имате време да помислите за личния си егоцентризъм и нещо положително или неприятно е. Ако някой ни мами, в действителност виновност имаме и самите ние, тъй като разрешаваме тази офанзива. Трудни разбори в края на годината, само че си коства да започнете новата на чисто!

Скорпион
Ще се разсъните в отлично въодушевление, в празнично очакване. Занимайте се с дреболиите по овреме, с цел да имате време да се насладите на празника. Компания няма да ви липсва даже да не сте организирали всичко авансово. Заложете на импровизацията.

Стрелец
Звездите ви дават обещание положително въодушевление и цялостна неотразимост през днешния ден. Възползвайте се по най-хубавия метод, никой не може да го направи вместо вас. Така че - действайте и никакви оправдания.

Козирог
Ама през днешния ден като че ли сте станали не по нормалния метод. Не е нужно да мърморите и да се сърдите за всяко нещо. А и не е нужно да се притеснявате, че годината си отива, преживявали сте го доста пъти, дай Боже и още доста пъти по толкоз да ви се случва. Усмихнете се, идва ново начало.

Водолей
Бдителността ви през днешния ден си е взела почивен ден и ще сте разсеяни като професорите от вицовете. Най-добре е да избягвате моловете и извършването на покупки в огромните магазини, направете благ жест със личните си ръце; бъдете откровени и същински!

Риби
Днес към този момент може и да се сетите къде се намирате и какво става. Важното е да имате един човек до себе си, на чието рамо да можете да се облегнете. Тогава може да посрещнете даже дребните зелени човечета, а какво остава за Новата година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР