Овен Звездите ще ви окажат подкрепа в романтична насока, така

...
Овен Звездите ще ви окажат подкрепа в романтична насока, така
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25-26 април

Овен
Звездите ще ви окажат поддръжка в сантиментална тенденция, тъй че за вас остава единствено да поемете самодейност. Ако се намирате в сериозна връзка, може да се почувствате натоварени от отговорностите и да си мислите, че половинката изисква прекалено много от вас.
Телец
През тези два дни Телците ще би трябвало да работят, в случай че желаят да реализират нещо в любовен проект. По някаква причина половинката е изгубила доверие във вас. Честността посред ви ще е единственият метод, който ще ви води към бъдещето.
Близнаци
Ако скоро сте почнали нова връзка, имайте едно мислено, тъй като има в действителност голям капацитет да се развие в нещо трайно и красиво. Дългогодишните връзки пък е време да прераснат в освен това.
Рак
Раците са изправени пред под напрежение уикенд. Възможно е да има спор, подбуден от родственик или да е обвързван с друга фамилна обстановка. Внимавайте какво казвате, тъй като думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, в сравнение с очаквате.
Лъв
В събота несъмнено ще имате повече благоприятни условия в любовен проект, стига да " имате очи " за тях. Не се дистанцирайте прочувствено от половинката, тъй като може да ви помогне да вземете значимо решение.
Дева
Романтиката ще бъде водеща мощ през този уикенд. Възможно е вълненията ви и страстите ви да бъдат доста мощни. Желанието за секс и фамилиарност ще са повода зад всяко ваше решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР