Овен Знакът на Овена е огнен. Мъжете родени под тази

...
Овен Знакът на Овена е огнен. Мъжете родени под тази
Коментари Харесай

Какво да подарите за коледа на мъжа според зодията му?

Овен

Знакът на Овена е огнен. Мъжете родени под тази зодия са спортни натури, обичат приключенията и заниманията. Вашият мощен и самостоятелен мъж Овен би се зарадвал на комплект за къмпинг, спортно облекло или съоръжение.

Телец

Мъжете от зодия Телец са известни със своя жанр и отношение. Тях елементарно може да впечатлите, подарявайки им първокласни артикули, като да вземем за пример фини произведения.



Близнаци

Мъжете Близнаци обичат да четат и да пътуват. Така че хубава книга съгласно ползите им или проект за пътешестване е идеалният коледен подарък за тази зодия.

Рак

Мъжете Раци са прочувствени и огромни домошари. Те обичат романтиката, само че и имат доста разнородни ползи, тъй че хубава книга или несъмнено сантиментална отмора, биха били съвършени.

Лъв

Лъвовете харесват лукса в кралски размери. За коледен подарък може да им поднесете нещо тънко, като копчета за ръкавели, висок клас часовници, гривни, запалки, качествено пиво с чаши. 

Дева

Мъжете родени под знака на зодия Дева са практични, работохолици и сантименталните дарове рядко биха ги впечатлили. Ето за какво изберете коледен подарък, който ще е потребен по някакъв метод в това, което се занимават. 

Везни

Мъжете Везни обичат всичко, в което има естетика и баланс и обичат музиката и пътуванията. Ето за какво може да им поднесете за коледен подарък отмора или билети за концерт.

Скорпион
Тези ЗОДИИ са страхотни в решаването на проблеми
Скорпион Те имат способността да обмислят казуса от разнообразни страни, да виждат кое би сработило и кое не, като по този метод измисля...

Мъжете Скорпиони са известни със своята интензивна, само че и загадъчна природа. За коледен подарък изберете хубава книга, бутилка от обичаното им пиво или слънчеви очила.

Стрелец

Известен като авантюристичен, жив и непосредствен, този състезателен вид мъж, обича да пътува и да готви. За коледен подарък може да му поднесете барбекю, състезателен часовник или даже раница.

Козирог

Мъжете Козирози имат мощен интерес към антиките и реликвите и за това може да му поднесете за подарък древен предмет или картина.
Най-сексапилната линия на всяка зодия
Овен Представителите на зодия Овен са доста самостоятелни, което е изключително привлекателно за техните сътрудници. Овенът има вътрешна мощ и...



Водолей

Всичко, което е електроника би зарадвало представителите на тази зодия. Мобилен телефон, таблет, само че също и прекрасен пуловер или риза.

Риби

Тези мечтатели и сантиментални души, надалеч не се впечатляват от скъпи дарове и за тях топла шапка и всичко, което е ръчно направено. Нещо което ги допира от вътрешната страна.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР