Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава

...
Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 09 ФЕВРУАРИ

Овен

Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазливо, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! 



Телец

Днес може да подлудите всички у дома, заформяйки една истерийка, обвързвана с мистериозното изгубване на нещо доста значимо. Нищо на никое място не се е изгубило, а Вие през днешния ден сте просто склонни към нервност.

Близнаци

За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. 

Рак

От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред.

Лъв

В този ден би трябвало да внимавате с всички представители на противоположния пол. Те могат дори със самото си битие да Ви накарат да се замислите, до какъв брой Вашата половинка се явява за Вас точния избор.

Дева

Не бързайте! Когато се работи с нещо, формирано от дребни железни елементи, би трябвало да работи правилото на огромния пръст. Ако те не съответстват, значи всичко, което вършиме, е погрешно!

Везни

Днес ще е доста добре да пийнете в компанията на своя обичан човек някаква екзотична напитка. Или най-малко някакъв алкохол. Но не се увличайте!

Скорпион

Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ.

Стрелец

Днес Вашият обичан човек ще Ви направи най-щастливия човек на Земята, не предприемайки за това нищо изключително. Така са се разпоредили звездите!

Козирог

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, на практика опит, умеене да отчитате значимостта на детайлите и да систематизирате информацията. 

Водолей

Ще изпитате мощно предпочитание през днешния ден да пожалите своя обичан човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то напълно скоро.



Риби

Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е повода. Ще почувствате голямо облекчение, когато узнаете за приятния сърпрайз, който Ви готви обичания човек. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР