Овен Вие имате лидерски качества, благодарение на благоприятното влияние на

...
Овен Вие имате лидерски качества, благодарение на благоприятното влияние на
Коментари Харесай

Вижте какви сте били в миналия си живот според зодията ви!

Овен

Вие имате лидерски качества, с помощта на удобното въздействие на Марс. Вие ловко ръководите доста хора и точно това приказва, че най-вероятно в предишното си сте били боен лидер, бунтовник и така нататък



Телец

Венера ви носи предпочитание за хармония и правене на изкуство. Най-вероятно в предишния си живот вие сте били склуптор, художник или пък проектант. 

Близнаци

Меркурий ви подарява със спосоността да говорите с лекост с всеки и да намирате общото с всички хора. През предишния си живот вие най-вероятно сте били в светлината на прожекторите и сте имали доста фенове, които са се наслаждавали на гения ви.

Лъв

Имайки поради слънцето във вашия знак, съвсем е несъмнено, че сте били някаква известна персона (трубадур, публицист, музикант, актьор), тъй като сте богато надарени с креативен гений и харизма!

Дева

Тъй като вие сте педанти и перфекционисти, най-вероятно сте били академик или мъдрец. Вашата придирчивост и еластичен разум са ви помогнали да извършите не едно и две открития.

Везни

Съдия или юрист, поради Венера, която носи възприятие за равновесие и правдивост във вас и живота ви.

Скорпион
 Това са най-опасните дами от зодиака Това са най-опасните дами от зодиака
Това са дамите, които не стопират пред безусловно нищо в името на това, което са си решили сами и следват сърцето си, даже то да нашепва н...

Интуицията ви е страхотна поради Плутон, тъй че евентуално сте клоняли към разузнавач, сътрудник или даже партизанин в предишното.

Стрелец

Юпитер ви е дарил с авантюристичен дух и предпочитание за независимост. Вие най-вероятно сте били откриватели през предишния си живот.

Козирог

Вие сте самостоятелна персона и се изявявате доста в дадена сфера с помощта на Сатурн и най-вероятно сте били състезател в предишното.
 Трите зодии с най-вече неприятен шанс Трите зодии с най-вече неприятен шанс
При някои хора шансът е присъщ. При други неналичието на подобен също. Вижте кои са тези зодии, които в никакъв случай не са намирали четирилистна д...

Водолей

Вие сте под Сатурн, което приказва за църковна работа, само че имайки поради и Уран, който ви управлява и буди бунтарския дух, може да сте били и съпротива на църквата.



Риби

В предишното най-вероятно сте управлявали нещо - дали цяла страна или някакво дружество, сте били " стопанин ", който е бил обичан от хората си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР