Овен Възможни са професионални трудности и има риск да загубите

...
Овен Възможни са професионални трудности и има риск да загубите
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 26 август 2022 г.

Овен
Възможни са професионални компликации и има риск да загубите работата си, на която доста държите. Бъдете по-внимателни при воденето на настоятелен договаряния: склонни сте да поемате прекомерно доста върху себе си, както и да давате обещания, които да не може да извършите. Не са изключени различия със съидейници и съдружници. Отношенията в фамилията са спорни. Искате да имате водеща роля във всичко, а това се явява огромен дразнител за останалите. Дайте опция на околните си да вземат значими решения независимо, а те ще Ви бъдат признателни за това.
Телец
Днешният ден Ви носи новости, които от от дълго време сте желаели да чуете. Какво пък: проектът за деяние е от дълго време формиран и обмислен, и е извънредно време да се направи опит да бъде осъществен. Твърдостта на характера и прословутата Ви непреклонност, които проявявате при всички комплицирани обстановки, в този момент се оказват добре пристигнали, защото Ви следва да се преборите със мощни врагове. Изпълнени сте с сила. Това е видимо и от страна, и също така е и доста привлекателно. От Вас са привлечени хора с по-малки ресурси от витални сили. В връзките, започващи през този ден, Вие ще имате водеща роля.

Близнаци
Никой и в никакъв случай не би могъл да каже, че сте равнодушни към веселието, развлеченията и правенето на номера. Някой от околните Ви, с който си наподобявате по темперамент, е замислил да Ви устрои предствление - този път нещо по-голямо от обичайната колекция на фамилията. И колкото и да Ви е занимателна тази история,, с следствията от нея вероятно ше се занимавате тъкмо Вие. А това напълно няма да Ви бъде радостно. Приемете го, като заплащане за представлението...

Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв
Постарайте се през днешния ден да не стоите над главата на своя обичан човек. От това той няма да стартира да работи по-добре, единствено ще се появи и неспокойствие и то ще бъде преди всичко против Вас. Ако толкоз е значимо за Вас да дочакате свършването на неговата буйна активност, изчакайте на оптимално вероятното разстояние.

Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на към този момент взети решения, ще прекарате огромна част от деня в размишления за това, какви благоприятни условия са били изпуснати и какви обстоятелства са останали неуточнени. Това занятие ще се окаже извънредно непродуктивно и на вятъра ще губите времето си, което бихте могли да употребявате за доста потребни неща.. На процедура този ден е доста по-подходящ за дейна активност, и още от сутринта се настройте за ефикасна работа. Съюзници ще имате в късния следобяд, а и тъкмо тогава най-вече ще се нуждаете от тях.

Везни
През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава.

Скорпион
През този ден може да стартират да Ви изтезават съмнениея: почтени ли сте за своя обичан човек?; заслужава ли си той изобщо да се занимава с Вас? Ако си отговорите негативно, пробвайте се да си дадете сметка, за какво отговорът се е получил точно подобен, и най-важното - по какъв начин да се справите с тази неприятна обстановка.

Стрелец
Само когато се наложи да се сблъскате с фактически комплицирана задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните тествания на бъдещето, тъй че бтдете доста деликатни. Някои хора ще са настроени не доста отзивчиво. Трябва да стоите по-настрана от тях, до момента в който настроението им не се възстановява. Просто им покажете, че в случай че се нуждаят от Вас, Вие сте разполагаем. И не го изживявайте, в случай че не се извърнат към Вас за помощ. В това няма нищо персонално.

Козирог
През този ден със злоба ще наблюдавате обичаните хора на своите близки другари. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя обичан човек. Само че при Вас това не е в интерес на последния. Впрочем, не е изключено Вашите другари също да Ви завиждат - те познават минусите на своите обичани по-добре от Вас.

Водолей
Любовта Ви през днешния ден ще помогне на Вашия обичан човек да се промени към по-добро, и то - напълно очевидно. Само че след известно време може доста да съжалява за това, че Ви е послушал и е решил да се трансформира. Не забравяйте, че силата на деяние има равна и противоположно ориентирана мощ на противопоставяне.

Риби
През този ден Ви е просто належащо чувство за самостоятелност, а също и независимост при приемането на нови и истински усещания. Колкото по-близо е датата на Вашето раждане до 20 март, толкоз по-силно ще бъдете подвластно от своето настоящо псохофизиологично положение. Лошото самочувствие, фамилните несполуки, неприятните мемоари и други отрицателни прекарвания, са в положение през днешния ден да създадат от Вас нетърпим човек, до момента в който отличната физическа форма и положителното въодушевление, ще Ви трансфорат в мечтана компания за всяко начинание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР