Овен Вашите морални принципи може да се променят. Ще се

...
Овен Вашите морални принципи може да се променят. Ще се
Коментари Харесай

ХОРОСКОП: Телци ще създавате нови контакти

Овен

Вашите морални правила може да се трансформират. Ще се окажете в обстановки, където ще се замислите дали да ги потъпчете или не. И двете благоприятни условия имат своите плюсове и минуси. Звездите ви споделят, че може да поемете риск, само че да се придържате към мнението си също е добра концепция.

Телец

Можете да почувствате смяната във въздуха. Звездите най-сетне са в вярната позиция и ви въздействат позитивно. Това може да бъде почувствано под формата на нова сила, които ще ви помогне да привлечете хора към вас.Лесно ще създавате нови контакти, даже и от срещуположния пол.

Близнаци

Най-вероятно ще се окажете в наличието на човек, който ви притегля мощно. Но не се увличайте. Действайте умерено във всяка обстановка и няма да се злепоставите. Дори, когато говорите с най-хубавия си другар, не забравяйте положителните обноски.

Рак

Не оставяйте нещата към вас да ви трансформират прекомерно доста. Дори и мнението ви да е мощно, придържайте се към него и не се отхвърляйте, тъй като сте премислили нещата. Подкрепете мнението си с причини и ще спечелите разногласието. Когато някой срещи се проточат, не се дразнете.

Лъв

Използвайте опциите си на 100 %. Не се отнасяйте надменно, вложете най-хубавото от себе си в това, което вършиме. Според звездите ви чакат страхотни неща. Срещнете се с шанса си. Не се въвличайте прекомерно в новата връзка.

Дева

Обръщайте задоволително внимание на хората към вас. Не бъдете егоисти и не поставяйте себе си постоянно преди всичко. С това отношение няма да спечелите доста другари, без значение къде сте. Понякога е по-добре да отстъпите обратно и да признаете проваляне.

Везни

Изучаването на проблемите авансово несъмнено е от огромна изгода. Просто внимавайте да не станете прекомерно умни и да се издигнете над тези, които са неподготвени. Никой не харесва шумните хора, тъй че не си създавайте врагове.

Скорпион

Технологиите се развиват непрестанно и измежду всички уреди и други улеснения, вие забравяте за романтиката. Отпуснете се във ваната заобиколени от свещи, да вземем за пример. Само вие или двамата, няма значение. Просто се отпуснете.

Стрелец

Звездите са в неверното съзвездие. Избягвайте комплицирани обстановки, било то в работата, в къщи или любовния живот. Ненужните борби може да ви навлекат проблеми. Не се подчинявайте, не толерирайте държанието на половинката си, в случай че не ви харесва. Кажете какво ви тормози.

Козирог

Не оставяйте някой да ви накара да вършиме нещо. Вие сами знаете най-добре какво желаете и какво е положително за вас, застъпете правата си и разчитайте на сигурността и стандартите. Не ставайте егоисти и не мислете единствено за себе си. Поканете колегата си на вечеря или приятелите си да пийнете по нещо.

Водолей

Това да бъдете „ елементарни “ и да следвате стъпките на другите, анонимно като мишка в някои обстановки е преференциално, само че в случай че няма да бъдете себе си, мъчно ще привлечете вниманието, което желаете. Когато осъзнаете това, ще бъдете съвсем най-после на пътеката към триумфа.

Риби

Определете границите на вашата връзка, кое е добре и кое не. По този метод ще се предпазите от доста бъдещи неприятни обстановки или проблеми, даже и този диалог да не е от най-приятните. Разширете кръга на приятелите и познатите си. Приемете покана за празненство./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР