Овен В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде

...
Овен В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде
Коментари Харесай

Новата седмица започва обещаващо за зодиите

Овен
В фамилията на Овните съвсем всичко през днешния ден ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на съмнения, че нещо не е по този начин, както би трябвало, и от Вас се пробват нещо да скрият. Не давайте думата на своята подозрителност - всичко единствено Ви се коства. И в случай че не Ви се коства, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете опция на душата си, да си отдъхва, до момента в който и се желае.

Телец
В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!

Близнаци
Днес не би трябвало да предвиждате, по какъв начин ще работят обкръжаващите, тъй като денят е цялостен с несигурност. Просто би трябвало да сте подготвени за всичко. Някой от власт имащите може да се опита да Ви смачка с властта си, само че е по-добре да се въздържате от обвинявания, че блъфират или пък да поставите под подозрение нечий изявления. Това може да се окажат извънредно виновни нападки. Вместо това, дръжте се настрани от всички, които се пробват да Ви манипулират. Почакайте, до момента в който обстановката стане по-предсказуема, и чак по-късно може да реагирате.

Рак
За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са належащо зло...

Лъв
Очаквайте непредвиденото и бъдете подготвени то да Ви се яви в доста мъглива форма. Проектът, който Ви наподобява отегчителен, внезапно ще се окаже забавен и многопластов и още веднъж ще Ви подтиква, да се захванете за работа. Или пък сътрудника ненадейно ще прояви тъкмо оня гений, който не е достигал на Вашия тандем за изцяло сполучлива работа. Даже персоналният Ви живот може внезапно да тръгне „ заобиколно ” около Вашия настоящ път. Денят дава обещание да бъде забавен.

Дева
Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.

Везни
На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае, да поразговаряте за безконечното и непреходното, а за Вас ще е изключително мъчно да уловите хода нас неговите размисли, а затова, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова. в случай че в един миг просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а единствено кимайте разбиращо.

Скорпион
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.

Стрелец
Острите несъгласия през днешния ден ще се смекчават или отстраняват. Всякакви контакти ще протичат по-хармонично и свободно, в непринудена конюнктура. Общувайки с другари, а дори и с съперници, подчертайте това, което ви сплотява и не предизвиквайте никого без последна нужда. В далечното бъдеще през този ден ще сте склонни да гледате с оптимизъм и вяра. Недостатъците ще се окажат по-търпими а компликациите – преодолими. Това е прелестен миг за образуване на другарски срещи, включително всевъзможни игри и вечер на спомените.

Козирог
Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.

Водолей
Днес, в процеса на запознанство с поразителен човек от противоположния пол, ще съумеете да допуснете всички вероятни и невъзможни неточности, не по един път разказани в международната литература. И в това ще бъде Вашето изключително обаяние, тъй като в тях ше бъде Вашата автентичност.

Риби
Тъй като нямате очи и на гърба си, не забелязвате това, което става зад тила Ви. Обърнете се! Тази област от живота Ви, която сте пренебрегвали и сте я оставяли да живее личен живот, през днешния ден неотложно ще стартира да се нуждае от Вашето внимание. Това може да е било явно и досега, но кой да го види! Само не забравяйте, че в случай че нещо изисква вашето внимание, това е справедливо!!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР