Овен Този вторник не се отдавайте на чувството на обреченост,

...
Овен Този вторник не се отдавайте на чувството на обреченост,
Коментари Харесай

Близнаци, днес сте на върха на щастието! Козирога да чака...

Овен

Този вторник не се отдавайте на възприятието на неизбежност, което е допустимо да ви обземе и не си мислете, че не можете да измененията нищо. Само една капка оптимизъм и половин усмивка ще създадат чудеса.

Телец

Този вторник ще ви изтеза, само че казусът е единствено в главата ви. Със същата мощ може да се накарате да приемете деня като поле за изява. Само да решите и може да свършите чудеса!

Близнаци

Този вторник мнозина ще завиждат на усмивката ви. Понеделник е, а вие сияете. Някой ще има потребност от вашия заряд. Не бъдете егоисти и споделете щастието си.

Рак

Този вторник ще се изправите пред доста благоприятни условия, което от една страна е добре, само че от друга ще ви накара да се лутате всред няколко благоприятни условия. Най-добре е да не бързате, а деликатно да обмислите всичко като непряк наблюдаващ.

Лъв

Този вторник ще ви е необходим съвет. Да, вие знаете и можете всичко, само че в този момент е в действителност скъпо и значимо да потърсите съвет и даже помощ. А вие имате към себе си доста хора, които с наслада биха се отзовали.

Дева

Този вторник задачата ви е да бъдете толерантни. Първо, поради хората, които в действителност не бихте желали да нараните и второ- поради личния ви облик, който не е добре да компрометирате.

Везни

Този вторник ще си мислите, че сте виновни за всичко, което се случва към вас. Състоянието ви е знак, че сте поели прекалено много товар и е време да се освободите от част от него.

Скорпион

Понякога и най-малкото камъче може да преобърне каруцата. Затова през днешния ден се вглеждайте в детайлите и не пропускайте нищо, а вие добре го можете.

Стрелец

Този вторник ще би трябвало да премисляте нещата по доста пъти преди да вземете някакво решение. В никакъв случай не позволявайте страстите да ви водят, колкото и да сте засегнати. Направо направете противоположното на първото, което ви е хрумнало.

Козирог

Този вторник ви чакат изненади и промени. Може би ще се почувствате неподготвени, само че в случай че се замислите, тайничко сте се надявали на нещо ново. Запретнете ръкави и приемете предизвикването.

Водолей

Този вторник ще ви се наложи да се върнете обратно, с цел да поправите някои неточности, без котето не може да продължите напред. Нека това не ви отчайва, а окуражи. Понякога е по-добре да се стартира на чисто.

Риби

Този вторник може да откриете нещо, което сте си мислили, че от дълго време сте изгубили. Възможно е това да е някаква дребна движимост, само че и нещо по-важно. Ако срещнете някой, който ви е бил безценен, не го губете още веднъж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР