Овен Този понеделник ще разберете, че решаването на проблеми по

...
Овен Този понеделник ще разберете, че решаването на проблеми по
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26 ноември

Овен
Този понеделник ще разберете, че решаването на проблеми по кротичък път е доста по-лесно. Изхвърлете от главата си концепцията за възмездие. То няма да докара до нищо положително.
Телец
Този понеделник непретенциозен подарък ще ви разреши да подобрите връзките си в фамилията. Не бъдете бъдат прекомерно спестовни, защото щедростта може да помогне за решаването на доста проблеми в живота и взаимоотношенията ви.
Близнаци
Този понеделник ще намерите общ език с ваш сътрудник, с който общуването е било мъчно. Тази стъпка ще ви помогне да решите доста, задания, които преди са били непостижими за вас.
Рак
Този понеделник няма да ви се постанова да полагате никакви старания за нови запознанства. От вас ще струят такива флуиди, че противоположния пол самичък ще се " лепи ", като мухи на мед. На вас ще ви остане единствено да избирате.
Лъв
Този понеделник ще се срещнете с ваш остарял познайник, с който сте имали сантиментални връзки. Не си правете илюзии, че може да върнете предишното.
Дева
Днес положителното ви въодушевление ще помогне за стопляне на връзките ви с вашата половинка.
Заемете се със здравето и формата ви и започнете курсове по йога или се абонирайте за фитнес клуб.
Везни
Този понеделник не е сполучлив за хазартни игри или финансови инициативи. Пазете материалните си запаси. Ако имате потребност от пари назаем, пробвайте се да отложите покупката, с цел да се справите сами.
Скорпион
Ако през днешния ден ви се прииска да вършиме нещо, обвързвано с изкуство, даже да не сте се занимавали с него преди, не се тормозете да опитате. Възможно е даже новото ви занятие да ви донесе прилични приходи.
Стрелец
Този понеделник фактът, че се чувствате добре няма да значи, че не вършите неща, които не би трябвало да вършиме и че няма да ви бъде поискана сметка за тях. Спазвайте разпоредбите.
Козирог
Този понеделник ви е даден да уловите уникалността на дребните неща. В работата преди да предприемете каквото и да било против някого се замислете по какъв начин бихте постъпили, в случай че бяхте на негово място.
Водолей
Този понеделник бъдете скромни във всяко едно отношение. Не бъдете високомерни, не си позволявайте да манипулирате и употребявате хората за постигането на вашите цели.
Риби
Този понеделник ще бъдете изправени пред сложен избор в любовта. Не си правете сметки без кръчмаря, заложете на същинските усеща.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР