Овен Този понеделник е подходящ за грижи за здравето. Не

...
Овен Този понеделник е подходящ за грижи за здравето. Не
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 декември

Овен
Този понеделник е подобаващ за грижи за здравето. Не пропускайте гимнастиката или лекото бягане. За обяд си направете салата от сезонни зеленчуци.
Телец
Този понеделник е подобаващ за контакти и другарство, което ще ви изпрати на седмото небе. Обадете на всеки, който пожелаете и побъбрете сладко, сладко.
Близнаци
Този понеделник ще се чувствате изпълнени със сили и в действителност би трябвало да изразходите силата си. Ще се почувствате още по-добре в случай че се видите с хора, с които ви свързват общи хрумвания и полезности.
Рак
Този понеделник е добър ден за творчеството. Ще притежавате нужната непримиримост за достигането на задачите. Добър ден и за спортистите.
Лъв
Този понеделник не оставайте сами. Денят, обаче, носи риск от кавги, тъй че бъдете толерантни към събеседниците си. Добре ще ви се отрази физическата интензивност.
Дева
Този понеделник щадете стомаха си, защото това ще е уязвимата ви част. В храненето наблегнете на морковите, цвеклото, нара, боровинките. Бъдете, колкото се може повече на чист въздух.
Везни
Денят не е подобаващ за изясняването на връзки. Малък спор може да прерасне в противен скандал, тъй че най-добре сдържайте страстите си.
Скорпион
Този понеделник е подобаващ за учене, четене, пробвате на нещо ново. В разногласията обаче няма да ви върви, тъй че не се заемайте с тях.
Стрелец
Този понеделник може самоуверено да вършиме промени в дома. Дори може да си позволите да пренебрегнете някой от навиците си, в случай че несъмнено не е решителен. Ако имате брат – обадете му се.
Козирог
Този понеделник ще може да деянията най-хубавите си качества. Обстоятелствата ще са напълно във ваша изгода - възползвайте се оптимално.
Водолей
Този понеделник ще ви принуди за обмислят всяко свое деяние. Не действайте извънредно без да пита. Вслушайте се в съвета на човек, комуто имате доверие.
Риби
За да постигнете триумф през днешния ден ще би трябвало да работите в екип. И даже всеки по настрана да не е доста удовлетворен от резултата, като цяло всичко ще се получи, както би трябвало.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР