Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са

...
Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен
Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развиване. От значение ще е вашата реакция на протичащото се и степента, в коя ще сте подготвени да поемете отговорност. В доста от случаите ще би трябвало да признаете свои неточности и да заявите подготвеност за смяна. В средата на седмицата ще има повече изясненост за вярната посока. В четвъртък върху вас ще се стоварят и някои отговорности, свързани със фамилията. Няма по какъв начин да ги избегнете. През почивните дни е добре да отделите време за откриването на сполучливи тактики. 
Телец
През тази седмица не проявявайте прекомерна невзискателност. Сега ще е значимо да деянията качествата си, само че методът на показване също ще е от голяма важност. Във вторник и сряда е добре да деянията най-голяма интензивност. Четвъртък и петък са дни, в които да действате дипломатично и гъвкаво. В персонален проект нищо не се нуждае от смяна. Времето ѝ още не е пристигнало. През почивните дни може да се наложи да извършите компромис със желанията ви. 
Близнаци
Това е седмица, в която ще имате шанса да се чуе мнението ви. Не се колебайте да бъдете пределно ясни. Ако премълчите нещо, то може да бъде употребявано да не се изпълнят всичките ви претенции. Не се опасявайте от спорове, в случай че сте сигурни в правотата ви. В персонален проект не предприемайте дейности за каквато и да било смяна в обстановката ви. Това би могло да сътвори непредвиден и непотребен проблем. През почивните дни наблюдавайте задълбочено това, което ви интересува, с цел да знаете в коя посока да насочите напъните си. 
Рак
Това е седмица, в която да анализирате първите дни на месеца. Водете си мемоари и премислете всяко свое деяние. Не се срамувайте, в случай че откриете свои неточности. Тези открития ще са доста значими за вашето развиване. Хубаво е да намерите работещи решения, с цел да не се сблъсквате с някои проблеми още веднъж. В фамилията ще царува естетика, която ще ви въодушевява за нови подвизи и открития. През почивните дни се поглезете уместно, само че в случай че имате хъс за работа - не го потушавайте.
Лъв
През тази седмица няма да може да управлявате събитията по този начин, както ви се желае. Вместо да загубите скъпо време в битка с измененията, най-целесъобразно ще бъде да помислите по какъв начин да се впишете в тези промени. Нищо няма да остане същото, само че това напълно не значи, че ще се случи нещо лошо  - в противен случай. Вероятно ще ви е нужно време, с цел да видите първите позитивни резултати. Дайте си време да свикнете с ситуацията и не се подавайте на страстите. Това ще е най-умното, което ще може да извършите.
Дева
Това е седмица, която ще послужи за добър ориентир накъде сте поели и до каква степен сте стигнали. Направете здравомислещ разбор на резултатите. Ако някои от тях не ви харесат. Не бързайте де се отчайвате. Имате ще време да измененията нещата към положително, само че в действителност към този момент няма за по кое време да чакате. В четвъртък може да си позволите леко разформироване, само че въпреки всичко петък е работен ден - не го забравяйте. Събота и неделя отделете малко време, с цел да опресните знанията си - това се отнася в цялостна степен за тези представители на знака, които към момента не са довършили образованието си.
Везни
През тази седмица е доста значимо да разпределите целите си. Не се опасявайте, че някой ще бъде засегнат или афектиран. В последна сметка околните ви ще са добре, в случай че вие се чувствате добре. Всичко друго е компромис или потребление. Заявете ясно желанията си и не позволявайте на никого да ви манипулира благодарение на възприятие за виновност. Втората половина на седмицата посветете на заслужена отмора. Изберете свое обичано наслаждение, на което да се посветите без никакво разкаяние на съвестта. През почивните дни може да се поглезите с къса екскурзия.
Скорпион
Упоритата работа при започване на седмицата може да ви измори съществено, само че отличните резултати, които ще последват, ще заместят умората с горделивост. Бъдете сигурни, че всичко, което ви следва да постигнете ще бъде мотив за горделивост, с помощта на невероятните старания, които ще положите. В средата на седмицата ви чака добра вест, обвързвана с повишение на приходите. Помислете къде бихте могли да вложите средствата рационално. За разходи за удоволствия още е рано. В края на седмицата ще би трябвало да обърнете внимание на решаването на персонален проблем. Понякога пътят към щастието се корени в компромиса - не го забравяйте. 
Стрелец
Седмицата е удобна за започването на нов бизнес, търсене и разкриване на сътрудници и съидейници. Бъдете смели и подробни, когато описвате желанията си. В сряда и четвъртък не си позволявайте закъснения за значими срещи. Давайте си задатък от време. Сега усещането, което ще оставите е от извънредно значение. Личен въпрос може да ви разконцентрира в края на работната седмица. Тогава проверявайте резултатите от работата си по два пъти. През почивните дни се пробвайте да се отдалечите оптимално от служебните въпроси. 
Козирог
През тази седмица може да бъдете сигурни, че ще получите цялата поддръжка, която ви е нужна от сътрудниците. Представете ясно концепциите си и ще спечелите своите поддръжници. От сряда на дневен ред ще пристигна решаването на въпрос, който от дълго време чака своя миг. Ще го разрешите по-бързо, в сравнение с си мислите и ще се зачудите за какво сте го отлагали толкоз време. Четвъртък и петък са положителни дни за козметични и спа процедури. Поглезете тялото и душата си. Не изпитвайте никакви скрупули, заслужавате всичко положително, което ви се случва. 
Водолей
През тази седмица ще имате доста благоприятни условия да поправите някои неточности. Сега не мислете за резултатите, а за това - всичко, което вършиме да го вършиме добре. В сряда очаквайте първите резултати и оценки от работата ви. В четвъртък обърнете внимание на персоналния ви живот. Ще може да сте изцяло спокойни за връзката си, в случай че се отърсите от страховете си. Почивните дни може да ви изненадат с непредвидени ремонтни действия. Доверете се на препоръките на експертите и не се правете на занаятчия в област, в която не сте. 
Риби
През тази седмица доста от нещата ще останат на мястото си. Бъдете сигурни в желанията си самоуверено поставете настояванията си. Ако извършите компромис може да се провали цялата ви скица на обмисляне. Не се опасявайте и от възможни загуби. Вашата отговорност няма да ви разреши това да продължи прекомерно дълго. Сряда е добър ден за договаряне на условия. В четвъртък и петък ще може да си отдъхнете. Ако усещате безпокойствие изберете дебела книга, в която да се потопите и да забравите за проблемите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР