Овен Това е много добър ден да съберете мислите си

...
Овен Това е много добър ден да съберете мислите си
Коментари Харесай

Любов, късмет, пари и безгрижие за 3 зодии в неделя

Овен

Това е доста добър ден да съберете мислите си и да решите какво ще вършиме през новата седмица. Сега би трябвало да планирате всичко, което ви следва, в най-дребните елементи.

 Телец

Ако имате опция, прекарайте днешния ден покрай вода. Това ще се отрази доста добре на тонуса ви.

Близнаци

Отваряйте си очите на четири. Ще би трябвало да балансирате сред разнообразни положения, само че в същото време да не пропускате нищо от протичащото се и понякога да се включвате в него.

Рак

Непрекъснато си повтаряйте, че всичко е единствено за положително, както е и в действителност. Нищо съдбовно не ви чака, тъй че оставете страха на назад във времето. Помнете, че мислите се материализират и се пробвайте да гледате на нещата с целия позитивизъм, който притежавате.

Лъв

Не се тормозете да изказвате самоуверено концепциите си, колкото и невероятни да ви се костват. Децата ще изискват повече внимание и грижа.

Дева

Много значимо е да намерите повече време за себе и задоволяването на духовните си потребности в дълготраен проект. Повече не правете взаимни отстъпки със себе си и времето, което би трябвало да отделяте единствено и само за вас.

 Везни

В персонален проект бъдете тихи и спокойни. Само това ще ви помогне да избегнете съществени спорове с половинката си, което може да докара до утежняване на връзките ви.

Скорпион

Днес е ден за отдих, тъй че се възползвайте оптимално от него. Отдайте се напълно на мързелуване. Прекарайте деня у дома с книга в ръка или гледайки обичания си филм.

Стрелец

Днес би трябвало да се осланяте най-вече на интуицията си. Може би разсъдъкът ви ще ви приказва нещо друго, само че основното е какво ви споделя сърцето. Приемете, че това, което първо ви се е появило в главата, е най-вярното в този миг.

Козирог

През този ден не настоявайте да ви кажат това, което желаете. За признанията денят още не е настъпил. Едва ли ще се почувствате добре в случай че са „ изтръгнати “ принудително.

Водолей

През този ден ще са удачни всички покупки, свързани с хубостта и външния тип. Ако държите на най-високо качество артикули, се посъветвайте и с съветник.

Риби

Това е добър ден, в който да предприемете дейности по записване на курс за непознат език. Съобразете добре графика, с цел да не се окаже, че няма да може да съчетаете заниманията.

© Actualno.com

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР