Овен Това е ден, в който трябва да се опитате

...
Овен Това е ден, в който трябва да се опитате
Коментари Харесай

Ето какъв ще бъде днешният ден според звездите

Овен
Това е ден, в който би трябвало да се опитате да хванете щастливата минута. Със сигурност ще би трябвало да се постараете доста, само че ще си заслужава.
Телец
Това е ден за облага. Каквато и да е тя ще преобърне светогледа ви, а тъкмо от това имате потребност в този момент. Грабвайте подаръка и самоуверено напред!

Близнаци
Това е ден за далечно пътешестване и отделяне от действителността. Опитайте се да оставите всяка рутина зад себе си и да мислите единствено за непознатите неща.

Рак
Това е ден за случки. Имате потребност от нови завършения, само че не забравяйте за сигурността, с цел да не си развалите удоволствието.

Лъв
Това е ден, в който да забравите за отговорностите и да се отдадете на удоволствия и занимания. Изобщо не си задавайте въпроса дали го заслужавате.

Дева
Направете лист на обичаните си занимания и ги изпълнявайте едно по едно. Ако смесите нещата може да намалите удоволствието.

Везни
Днес ще откриете нови светове. Не се колебайте да извършите съответните жертви, с цел да им се посветите.

Скорпион
Това е ден за физическа интензивност. Вдигнете летвата, само че последователно. Пазете здравето си, само че не се глезете.

Стрелец
Може да ви се стори, че плащате прекомерно висока цена за щастието си. Помислете добре дали е по този начин и дали няма да съжалявате за пропуснатия миг.

Козирог
Някой ще се опита да ви подведе, само че това ще стане по един доста хубав метод. Бъдете подозрителни към всеки лицемер.

Водолей
Денят дава обещание оптималната интензивност. Със сигурност ще се справите с всички провокации, в случай че не се поколебаете дали да започнете.

Риби
Има риск да паднете в потиснатост. Не пропускайте момента да се заемете с изцяло нова активност, с цел да не попаднете в клопката на тъгата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР