Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се

...
Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 5 октомври 2022 г.

Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.
Телец
За Вас денят е удобен. Има доста благоприятни условия, от които може да се възползвате и няма дефицит на отлични хрумвания. Това значи, че би трябвало се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е обикновено да Ви се стори мъчно, само че бързо ще се справите и ще получите първите позитивни резултати, и дори триумфи. Може да разширите кръга на обшуване. От делова позиция са потребни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в фамилията е висок и надали изводите Ви ще са подложени на подозрения, а проектите - на рецензия. Романтичните връзки, стартирани през този ден, ще са доста по-сериозни, в сравнение с очаквате.

Близнаци
През целия ден може да изпитвате някаква незадоволеност то това, което имате: от размера на жилищната повърхност, с която разполагате, от служебното си състояние или престижа, който имате в избрани среди. За страдание тъкмо в този момент не всичко, което имате, ще може да се извърши, та затова ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши очаквания може да се окажат безпредметни, или прекомерно истински. Освен това през днешния ден не е денят, когато Вашите очаквания ще се извършват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава концепция, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е нужна работа.

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
Отмерен и спокоен ден. За триумф в работата ще Ви би трябвало единствено едно - умеене да се концентрирайте на скучна активност, която е еднообразна и не позволява творчество или фикция. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на забавно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви през днешния ден е очевидно безусловно за всички, тъй че няма да останете без внимание даже за секунда. Бъдете деликатни - Вашата „ половинка ” може да ревнува!

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде незадоволително да разбере, че във вашите връзки нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката би трябвало мъчително да го удари по носа, с цел да се замисли най-накрая за желесъобразността и правилността на своите дейности. А това е по силите Ви...

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия обичан човек през този ден, че единствено Вашето престояване паралелно с него, без значение дали ще е морално или физически, ще може да му помогне най-малко малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец
Днес Вашият обичан човек ще Ви опише за нещо доста изумително, само че недостъпно и недостижимо и по тази причина би трябвало просто да вярвате на думите му, без да се пробвате да ревизирате тяхната меродавност, даже и да провокира у Вас някакви подозрения.

Козирог
Доста комплицирани се оказват връзките с околните хора. Назрява спор, същинската причина за който са многочислените различия, на които напоследък не сте обръщали внимание. Готови сте да признаете своите неточности, само че не знаете по какъв начин да ги оправите, заради което имате чувство, че сте се оказали в задънена улица. За страдание, обкръжаващите не бързат да Ви оказват помощ. Не е желателно през този ден да се вършат каквито и да било комплицирани проекти, тъй като колкото са по-сложни, толкоз по-голяма ще е вероятността, да се наложи да се окажете от тях. Плувайте по течението! Колкото и да е необичайно, точно тази елементарна тактичност ще Ви даде опция за реализиране на положителни резултати.

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
Емоциите ще правят отстъпка място на разсъдъка, а мисленето Ви ще бъде елоционално и самобитно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задания, защото бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас неточности. Интересът към непознатото непрестанно ще господства над устрема към тествани способи, предсказуеми контакти и закономерни направления. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силно може да започнете да изпитвате безпределно увлечение към загадъчност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР