ОВЕН През тази седмица завършва тренд, в който е преобладавала

...
ОВЕН През тази седмица завършва тренд, в който е преобладавала
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 17 - 23 юни

ОВЕН

През тази седмица приключва тренд, в който е преобладавала и е имала на практика смисъл интелектуалната активност и активизирането на общуването. " Говорещите " заключителни събития са във вторник и сряда. Периодът на Рака, който настава от 21 юни до 23 юли, допуска, че вие още повече ще се потопите в фамилните задължения, в основаването въз основата за ново направление в кариерата или за превъзмогването на основаните в общественото поле трудности, компликации и решение на задания от предопределен мащаб. Дейност за подсилване на виталната база е станала настояща още в края на май, а в този момент тя придобива безусловно предпочитан темперамент. Първата вълна на " превъзмогване и пробив " е придошла от 6 до 23 юни. В този интервал при мнозина се е основала напрегната конюнктура у дома или в региона на репутацията и кариерата. Какво сте постигнали, каква е силата на стимулиращите и противодействащи фактори излиза наяве от събитията във вторник и сряда. Това е връхната точка на събитията от последните седмици. Обмислете ги, тъй като през първата половина на юли ще последва втори стадий, когато ще е нужна сериозна " промяна на посоката на събитията ".

ТЕЛЕЦ

За разлика от мнозина, животът на Телците през тази седмица ще бъде задоволително спокоен и постоянен. Само ще ви посъветваме да избягвате суетата и да бъдете извънредно внимателни и по време на пътешестване да проявявате изключително здравомислие. Особено във вторник и сряда. Ежедневието предлага доста разнородни действия, за които можете да изразходите повече сили, в сравнение с са ви нужни за опазване на своя витален тонус. Не се мотайте и ще бъдете в ред. От 20 до 28 юни финансовите въпроси не постоянно оправдават вашите упования, по тази причина е по-добре да предпочетете нещо дребно, ежедневно, без да се съблазнявате от крупни настоятелен планове. Онези, в които сте се потопили по-рано, могат да ви донесат известно отчаяние - преценете дали това е краткотрайно и дали си коства да довършите безперспективния план. Доброто самочувствие в четвъртък и сряда свидетелства за постоянна позитивна житейска наклонност.

БЛИЗНАЦИ

Рождениците от седмицата получават " от звездите " много постоянни, към този момент образувани събития, през цялата своя последваща персонална година. Консерватизмът в бита и предпазливостта във финансовите каузи ще станат залог за спокойна година. Важно е всичко, което ще се случи във вторник. Събитията от този ден ще загатнат за усложнения, които ще се наложи да преодолявате търпеливо в самото начало на персоналната си година. Включително и в региона на финансите и имуществените въпроси. За всички останали Близнаци събитията във вторник и сряда също са показателни. Те ще покажат финансовите или имуществените проблеми и опциите, които ще имате за тяхното превъзмогване. За тази цел е по-добре да действате премерено, ритмично, упорито, а не на пориви. Това, което в този момент е най-ненужно са прекомерно огромните разноски, превишаващи вашите персонални благоприятни условия. Най- огромната компликация в този момент е обвързвана с огромен заем или с всяка една друга взаимозависимост от " непознати " запаси. Не е наложително те да са парични.

РАК

В петък се раждат и Близнаци, и Раци - според от часа и мястото на раждане. Да поговорим в този момент за вас, Раци. Настъпва вашето време. Душевният живот на Раците е нещо тънко. Всеки от вас усеща това по себе си - несигурно въодушевление, ранимост, мощен креативен капацитет. Само поради нарасналата ви ранимост вие неведнъж се оттегляте в себе си, пробвате се да запазите своето витално пространство от " непознати " хора, отваряйки се единствено пред най-близките си хора. Смята се, че психическата конструкция на множеството от вас е от " ювенилен " вид - юношеско, сантиментално разбиране на света. Това неведнъж дава гений в пеене, артистичност. Както и при всички хора и измежду Раците има хора на друго културно и нравствено ниво, унаследено най-често от предците им. Затова средата не е способна да ви промени толкоз мощно, колкото при другите хора. Неволно вие носите в себе си " културния код " на една или друга общественост. Да се върнем към сегашното - през тази седмица приключват трендовете от предходната персонална година и на рождения ви ден " звездите " ви задават изискванията на вашата нова персонална година - самостоятелните задания и средствата за тяхното осъществяване. Трудностите от вторник и сряда въплъщават за рождениците от настоящата и идната седмици нещото, което си отива. Сбогувайте се и се освободете. Позитивното запазете и го укрепете.

ЛЪВ

От 19 до 28 юни Лъвовете се любуват на всемирски купони и натрупат културни усещания. През цялата седмица уверено не се предлага вземането на значими решения отсега нататък и планирането на нещо. Отложете своите начинания до идващия понеделник, а през тази седмица живейте съгласно събитията, непринудено и на драго сърце. Най-важните събития за седмицата протичат във вторник и сряда. Те не ви касаят непосредствено, а ви засягат по-скоро посредством протичащото се с други хора. Вие решавате дали да се включите в тях интензивно или просто да съчувствате, да съпреживявате душевно техните пролеми. В тези дни безапелационният съвет е да не се преуморявате. А и в другите дни - също. Слабост и неразположение ще свидетелства за устойчива неподходяща обстановка със здравето. Тогава вземете ограничения. Събитията в четвъртък ще загатнат за значими промени от обществен или професионален темперамент. Те или ще са скоро, или към този момент ще почакат.

ДЕВА

Обществената и обществена ангажираност съставлява основата на живота ви през това време на годината. Почти всичко, което се случва в този момент в живота ви, има безусловно обществен и неведнъж групов темперамент. Дори сантименталните драми и несъгласията с другари, с обичани хора. Вашите триумфи и несполуки са тясно свързани с други хора и в огромна степен зависят от обществените условия, от колектива, в който в този момент интензивно сте се потопили. Това изисква напрежение на мозъка и сили, само че отваря и някакви благоприятни условия. Колкото по-добре сте построили вашето другарство със средата, толкоз повече сили и благоприятни условия ви дава това. Как точно стоят нещата в това отношение, ще изяснят събитията от вторник и сряда. Особено внимание обърнете на неприятните събития - точно тях ще се наложи да преодолявате в идващите месец и половина - два. За някого това е пламенно присъединяване в политическата и социална активност, което им дава професионални благоприятни условия и кариера.

ВЕЗНИ

Усложненията и пробивите, свързани с специалността, не престават от средата на май. От 6 до 23 юни този " пробив " придобива най-решителен темперамент. Събитията от вторник и четвъртък от настоящата седмица ясно ще покажат по какъв начин стоят нещата - кой е противник, кой е асистент, до каква степен всичко това визира точно вас. Теоретично, представителите на знака Везни, родени от 5 до 17 октомври, повече от останалите са въвлечени в съдбоносен, съществен обществен " пердах " за своята известност, за своето " място в строя ". Но и останалите не трябва да се отпускат - бъдете в тонус. Преуспяват всички, за които фамилията е надеждна опора, а не източник на проблеми. През юни и юли не са изключени съществени промени от обществен и фамилен темперамент, които вие не желаете, към които не се стремите. Без последна нужда не предприемайте рисковани инциативи, живейте съгласно събитията, насочвайки и разпределяйки вярно своите сили и запаси. Най-успешният ден тази седмица е петък - какво той ще ви подари и предложи?

СКОРПИОН

Мощни сили от средата на май движат събитията в живота ви. Вие умишлено и безсъзнателно сте включени в политическите, публичните и други събития. Тези събития към края на юли безусловно ще разширят хоризонтите в нормалния ви живот. Но не бързайте да се радвате - това няма да бъде равен път, а сложен път към раждането в ново качество. Ще се наложи да преодолеете най-различни условия, само че вие наложително ще се справите и пробиете - някои в по-висок обществен пласт, с помощта на обучение и политика, различен ще се реалокира пространствено. Важното е вашите действия и поредни старания да преследват стратегически, а не тактически цели. В резултат, през втората половина на годината вие ще се окажете в други условия. За тази цел ще ви трябват не просто старания, а свръхусилия. За характера на протичащото се ще загатнат събитията във вторник и сряда. Колкото по-добре ги разшифровате и изтълкувате, толкоз повече ще съумеете. Благоприятен ден за седмицата е неделя - отпуснете се, свалете насъбраното през седмицата напрежение.

СТРЕЛЕЦ

Личните и партньорски връзки към момента са извънредно значими за вас. Нелошо се образуват сантименталните и брачен взаимоотношения. От 19 до 28 юни е точният миг за подсилване на брака или за избор на сателит в живота. В понеделник и неделя събитията ще ви " приказват " - определете позицията си. Най-голяма роля в връзките с обкръжението ви в този момент ще изиграе личния ви пиар - с положителните действия, с застъпничество. Неблагоприятна роля може да изиграят единствено слабостите в питателните ви привички и тщеславието. Показната и същинската невзискателност в този момент е изключително потребна. В същото време, половият и финансов претекст в връзките играе не последна роля, въпреки че може по-скоро да навреди, да донесе съществени компликации, в сравнение с да подкрепи някакви достижения. Анализирайте всичко и преценете потребно ли е това за вашите решения и действия в бъдеще.

КОЗИРОГ

Приятната делнична суетност през последните две седмици е подкрепяла във вас позитивното самочувствие и отношение към живота. Тези събития доближават своя разцвет в понеделник, наслаждавайте се. Сега сходни обезщетителни фактори престават да тушират тези напрежения, които се натрупат във вас дълго време, изключително от средата на май. Най-много това се отнася до родените през втората десетдневка на януари, само че напълно не са единствено те. Успешните хора могат да станат още по-успешни, само че вътрешното или външното напъване е невероятно да бъде избегнато. Какво е това и до каква степен то е отрицателно, ще покажат събитията от вторник и сряда - дайте им оценка и я имайте поради. Особено тези събития, които ще основат вашите съперници, настоятелен сътрудници и даже странични лица - всички провокации от тези дни имат по-дълбок вътрешен смисъл, в сравнение с наподобява на пръв взор. До края на юли доста неща ще се случат, които ще трансформират салдото сред вас и " непознатите ". Ще е належащо да следите и управлявате този развой.

ВОДОЛЕЙ

От 19 до 28 юни вашия живот ще украсят културно-развлекателни празнични мероприятия. Насрочвайте срещи, радвайте се на живота, компенсирайки все по-напрегнатата конюнктура в службата и в бита. Натрупват се проблеми, не при вас, а по-скоро при други хора. Ваше е решението във вторник и сряда да реагирате на това или да го игнорирате. Но от вашето решение ще зависи по- нататъшният ход на събитията; забележете, че освен от вашите решения. В тези дни вие можете да се освободите от известни отговорности или в противен случай, да ги поемете върху себе си. Как се чувствате в тези дни също е много показателно - това е знак за общото ви здравословно положение, позволяващо или ограничаващо за вас избран размер работа. Натрупваните в този момент каузи и задължения през първата половина на юли ще доведат до още по-важни и значими отговорности или тяхното решение. Така че всичко, което вие вършиме и не вършиме през тази седмица и до края на юни, поражда едни или други условия в бъдеще. Ако в този момент вашият труд се заплаща почтено, това е добър знак.

РИБИ

Социалният статус и кариерата, както и в предходните месеци, остава значим фактор в живота. Ако от декември предходната година до април тази година за вас са се създавали всички предпоставки за бързото ви издигане и реализиране на амбициозни цели, то от април доникъде на август най-добре е да отстоявате към този момент съществуващите достижения, в сравнение с да завоювате нови висоти. От тази позиция показателни са били събитията от 5 до 16 юни. Те показват тавана на достиженията и това до каква степен този таван ви удовлетворява. Неудовлетвореността служи за мотор, движеща мощ за още една стъпка " нагоре ". Засега обаче е по-добре да се подготвяте за тази стъпка, разчитайки единствено на своите сили. След преломните събития през юни и юли, ще прецените накъде е задухал вятърът и какво се е трансформирало в близост. В началото на август може и би трябвало да се направи ново изпитание. До началото на декември вие сте в положение да се придвижите още малко към своята цел, в случай че обърнете платната по вятъра. Интуицията и чувството за " потока " ще ви оказват помощ. Именно този собствен инструмент в този момент и настройвайте. /margarita.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР