Овен През първата половина от деня се погрижете за своето

...
Овен През първата половина от деня се погрижете за своето
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 март: Кошмарен старт на седмицата за две зодии

Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве. Отложете незабавните зaдачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са мотив да се карате. По- добре насочете своята сила за по- значими неща. Ако имате чувство, че доближава меланхолия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане измежду хората дискотека, другарска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - индивидът, който търсите, евентуално е някъде наоколо.

Телец
Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати действия. Ако се захванете с каквото и да било, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Близнаци
Вместо да се занимавате със самобичуване във връзка на това, коeто сте споделили, създали, не споделили или не създали, започнете сами работлив диалог на тази тематика. Сега Вашата бдителност е обострена. Диагностицирали сте обстановката: пристигнало е време за словесни дейности. За благополучие, Вие сте способни ясно да се изразявате, като освен това придавате на думите фирмено омагьосване.

Рак
Възможни са решителни загуби, а и има риск да се лишите от това, на което ужасно доста държите. Много е рисково да давате воля на страстите си, тъй като точно те може да Ви заведат до задънена улица, както и да станат причина за проблеми и спорове с обкръжаващите. На провокациите, които през днешния ден ще бъдат премного, не би трябвало да се поддавате при никакви условия. Като цяло втората половина на деня ще бъде по-добра от първата. През това време може да се помирите с обичания човек или остарял другар, или да поговорите с околните си за това, което Ви вълнува. Но с леко, радостно и оптимистично въодушевление, за жалост, няма да може да се похвалите.

Лъв
Днес ще имате неповторимия късмет да се почувствате стара, зряла и мощна персона, даже в случай че нормалната Ви визия за себе си е радикално противоположна на този облик. Половинката Ви ще бъде прелестно сюрпризирана от показалите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето присъединяване - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Събитията през този ден ще се отреждат добре. Той не може да бъде наименуван извънреден, само че на положителни страсти и мотиви за наслада, звездите не са били скъперници. Възможна е сполучлива покупка, както и преференциално вложение на свои или непознати пари. Днес чудесно ще успявате да се справите с проблемите на другите хора, а за личните си ще предпочетете да забравите. И вярно! С времето те ще се решат сами, а през днешния ден няма защо да се притеснявате. Втората половина на деня ще Ви донесе приятна вест, която ще повлияе на Вашите проекти, а и на възгледите Ви за живота. Възможни са непредвидени визити.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
С оптимизъм гледате в бъдещето. Този ден е извънредно подобаващ за правене на проекти и блян за тяхната реализация, само че е несъответствуващ за осъществяване на финансови интервенции, навестяване на данъчни инспекции, назначения, както и за застраховки от всевъзможен темперамент. Материалните средства, с които сега разполагате, може да бъдат подложени на сурова проверка. Ако нищо не Ви заплашва извън, звездите Ви приканват да извършите доброволна инвентаризация на своите полезности - материални или духовни. Не е изключено да изплуват предходни неточности във водене на активността или в общуването с хората, пречещи на стабилността на Вашите приходи. Ако ги има, отстранете ги!

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Отговорни сте за своя обичан човек даже и единствено поради това, че един път сте му посочили, че не Ви е безразлично по какъв начин живее и какво прави. Затова през днешния ден ще се наложи да си спомните за тази отговорност и да се опитате да го предупредите за грешката, която позволява и че би трябвало да е морално подготвен да заплати за нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР