Овен Петък ще е емоционално изтощаващ ден за вас. Възможни

...
Овен Петък ще е емоционално изтощаващ ден за вас. Възможни
Коментари Харесай

Две зодии получават дългочакани пари, трета жъне успехи

Овен

Петък ще е прочувствено изтощаващ ден за вас. Възможни са спорове с близки хора. Ще би трябвало да започнете решаването на дълго отлагани проблеми. Това ще докара до много неприятни диалози. Опитайте се да запазите успокоение. На работното място денят ще е лек. Възможтно е сътрудник да се допита до вас, искайки съвет за сложна обстановка.

Телец

Денят ви ще е спокоен. Очаква ви посещаване от родственик. Ще научите забавни и вълнуващи вести, само че внимавайте – надали всичко, което чуете е истина. Пазете се от злословия. На работното място всичко ще е мед и масло. Вечерта излезте на разходка и се насладете на атмосферата.

Близнаци

Днес сте по-чаровни от нормално и хората ще желаят да приказват с вас. Това ви дава убеденост. Има верояност да ви поканят на забавно събитие. В персонален проект ще изпитате леки неразбирателства с другар. Опитайте се да не мислите прекалено много за проблемите си. Планирайте пътешестване в идните почивни дни.

Рак

Днес работата ще ви върви леко и умерено. Вероятно ще ви хрумне забавна концепция, която може да докара до доста нови благоприятни условия. Обмислете деликатно всяка стъпка и направете проект за деяние. Възможни са неразбирателства в фамилията. Останете спокойни и пробвайте да изгладите недоразуменията.

Лъв

Петък ще бъде лек за вас. Очакват ви забавни запознанства. Ще създадете нови връзки, които ще ви послужат в бъдеще. В персонален проект всичко е умерено. Възможни са терзания по отношение на здравето и финансите. Вечерта се отдайте на хубава книга, забавен сериал или дълга и релаксираща вана.

Дева

Днес сте водени основно от интуицията си. Чувствате се стимулирани и пълноценни. Колеги и другари евентуално ще желаят съвет от вас. Възможно е да срещнете остарял другар. В работен проект всичко е обикновено – може да има леки спорове. В персонален – ще прекарате прелестно време с другари.

Везни

Петък е доста динамичен ден за вас. Ще попаднете в обстановка, в която би трябвало да играете ролята на балансьор. Това ще ви изтощи, само че резултатът ще е позитивен. Вечерта ще отидете на събитие и ще се запознаете с хора, които могат да трансформират живота ви. В персонален проект ви чака забавна вест.

Скорпион

Днес сте в въодушевление за превозване на време с другари и семейство. Въпреки това на работното място ви чака претрупан и изтощаващ ден. Пазете силите и здравето си. Ако никой не е направил проект за вечерта, направете вие. Ще излезете с близки хора и ще се наслаждавате на хубавата компания.

Стрелец

Очаква ви прелестен ден. Ще получите поддръжка от близки за вас хора. Ако имате половинка, с нея ще водите вълнуващи диалози за общото ви бъдеще. На работното място ще чуете забавни вести. Когато се приберете ще усетите уюта и топлината на дома и ще се отдадете на фамилията си.

Козирог

Последният ден от работната седмица ще е лек за вас. В работен проект е допустимо да ви хрумнат забавни хрумвания и да се отдадете на творчеството си. Развихрете въображението си и можете да отворите доста нови порти. Вероятно ще имате недоразумение с член от фамилията. Очаква ви изненада.

Водолей

Днес се чувствате извънредно изобретателни, най-много на работното място. Намерете в какво да излеете тази досетливост, само че не прекалявайте с ентусиазма си. Телефонно позвъняване, писмо или посещаване от непосредствен за вас човек ще ви изненада. Вечерта е подобаваща за сантиментална среща, която може да прерастне в дълготрайна връзка.

Риби

В петък ви чакат положителни вести – евентуално за възстановяване на финансовото ви положение. Денят ви ще е естествен. Може би ще прекарате прекалено много време на работното място – пробвайте да намерите многообразие. Не забравяйте да си отделите време за отмора. Вечерта ви следва изненадваща среща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР