Овен - Овенът е силно подразнен от факта, че някакви

...
Овен - Овенът е силно подразнен от факта, че някакви
Коментари Харесай

Как действа всяка зодия при заплаха от COVID-19

Овен - Овенът е мощно подразнен от обстоятелството, че някакви си хора, били те експерти, му дават тенденция по какъв начин да живее живота си и най-много от какво да се лимитира. Той има своята доктрина, че никакви вируси не могат да го съборят, най-малкото, тъй като в никакъв случай не би им се дал. Все отново има толкоз доста неща, които би трябвало да свърши! Когато недоволството и гневът му се уталожат, Овенът се сеща, че в този момент може умерено да се отдаде на спорт и занимания, а заради карантината, ще би трябвало да се състезава самичък със себе си или другояче казано – най-сетне има заслужен противник!

Телец - Един елементарен човек би споделил, че кухнята на Телеца е задоволително заредена с хранителни артикули и подправки да изкара най-малко до лятото, само че Телецът не би бил склонен. Воден от надълбоко вътрешно терзание, той към този момент е наел гаража на съседа и го зарежда настойчиво с всевъзможни сладки и солени храни, кафе, чай, кухненска и тоалетна хартия. Все отново постоянно е по-добре да имаш допълнително, в сравнение с да се ограничаваш. Що се отнася до ограничението на обществените контактни и излизанията, един същински Телец в никакъв случай не би имал проблем с това, откакто неговият дом е неговата цитадела, където наложително участват и обичаните му хора.

Близнаци - Близнаците от дълго време са не запомнили, че би трябвало да анулират билетите за предстоящето си пътешестване, както и че няма да съумеят да идат на по този начин стремежи концерт другата седмица. Те са увлечени в новата си обичана игра – какво ще направя, в случай че се оказа инфектиран с вируса? Или в случай че е инфектиран еди-кой-си? Развихрянето на хипотетични обстановки им работи вдъхновяващо и те с жар се впускат в търсене на онлайн курсове по готварство, плетиво, шиене на гоблени, йога, гола йога, йога с бира, по какъв начин да научим котката да се разхожда на каишка и какви са позитивите от самоизолирането. Когато това му писне, се включва онлайн в инстаграм профила си, с цел да опише за деня си, както и да изясни обстойно мнението си за цялата обстановка.

Рак - Ракът се е карантинирал още няколко дни преди формалното оповестяване на изключително състояние и към този момент си е поръчал нов диван, по-голям тв приемник и е предплатил нетфликса до края на годината. Звъни тревожно постоянно на майка си, баба си, татко си и всички от родата, с цел да се осведоми дали са добре и най-много да опише в детайлности той по какъв начин е, какви ограничения е взел и какви нови има намерение да наложи скоро в дома си. Периодично изпада в тиха суматоха от концепцията, че се случва нещо огромно, което афектира добре устроения му свят, само че по-късно се успокоява, мислейки си от какъв брой време си е мечтал да се постанова да стои у дома без да чува обвинявания, че е противообществен.

Лъв - Лъвът е строил семейството в две редици и почасово им спуска точни указания кой какво ще прави. Умело го играе разпоредник и някъде надълбоко в душата си се надява обстановката да се задържи още малко изключителна, с цел да не му се постанова да излиза от ролята си на държател. Леко разстройване в господарската му душа подухва мисълта, че не вижда сътрудниците си и по три пъти дневно се свързва с тях, с цел да е сигурен, че няма да изгуби известността си и към момента всички го харесват.

 ковид маска Istock

Дева - Девата се полива с дезинфектантни и проклина вируса, ориста и цялата галактика поради срутва на стоковата борса. Не че има чак толкоз акции, само че самата мисъл за подобен финансов колапс ѝ събира границите на кръвното. Леко утешение дава вярата за обещните компенсации и в този момент трескаво чете из дебрите на целия интернет по какъв начин да се снабди с такива. Мятяйки взор на открито, с пренебрежение поглежда преминаващите по улицата хора и си мисли какви са идиоти да не съблюдават откритите към този момент правила за изолираност.

Везни - Везните са извънредно щастливи, че най-накрая ще могат да прочетат всички книги, които желаят, само че след това се замислят, че е по-добре да стартират с филмите и сериалите, за които все не им остава време. Паралелно с това вземат решение, че в този момент му е моментът да развихрят скрития си художнически гений, а може би ще е по-добре да си забъркат сами маска за лице и коса, да си лакират ноктите и да прегледат онлайн магазините за нови облекла и обувки, въпреки всичко тая карантина няма да продължи вовеки. Със страдание и лека суматоха посрещат новината, че часовете им за коафьор, масаж и йога са анулирани, само че пък в този момент ще се научат да вършат суфле, единствено дано първо се чуят с най-хубавата другарка да обсъдят какво вършат другите.

 ковид маска Istock

Скорпион - Скорпионът се дави в съмнения, че или всичко това е една огромна интрига, целяща изкупуването на застоелите по хранилища консерви и тоалетна хартия, или най-накрая има късмет половината човечество да се затрие от лицето на земята. Каквото и да е, Скорпионите са вътрешно удовлетворени, тъй като непрестанните им съмнения, че нещо неприятно следва да се случи, се оправдаха. Сега остава единствено да се увери, че никой няма да го болести с нищо и няма да му попречи да извърши проекта си да пребъде и след хлебарките.

Стрелец - Стрелецът не смогва да изкаже всичките си метафизичен въжделения в обществените мрежи, до момента в който да гледа live stream на йога практики, виенската опера и новините по CNN. Привидно спокоен, той в никакъв случай няма да си признае, че скрито е обиколил всички магазини в радиус 15 км и е купил колкото може да носи дезинфектант, тоалетна хартия и консерви фасул. Вечер, пробвайки да се отпусне, урежда онлайн вечеря с приятелите си, подвига тостове и твърди по какъв начин цялото състояние в действителност не е по никакъв начин неприятно, стига да сме оптимисти.

Козирог - Козирог се е самоизолирал в офиса и с цялостна мощ се е отдал на работа. Ситуацията щеше да е прелестна, в случай че не го ядосваха всички сътрудници, закъсняващи за скайп срещи или още по-лошо – тия, чиито деца пищят на заден декор. В общата кухня има задоволително бисквити, кафе, чай и захар, с цел да изкара карантината, само би трябвало да си обезпечи доставки на хартия и тонер за принтера. Един уважаваш себе си Козирог в никакъв случай не би разрешил нещо толкоз дребно като някакъв си вирус да повлияе на кариерата и финансовото му положение.

 ковид маска Istock

Водолей - Водолеят страда същински от самоизолирането, по тази причина търси способи да я избегне. Вече е предложил услугите си за извършване на покупки, разхождане на кучета, котки и порове на народонаселението в целия град, околията в това число. Това не му оказва помощ да мрънка до погнуса какъв брой е скапана цялата обстановка и по какъв начин му проваля проектите. В някакъв миг се изморява или дотяга самичък на себе си и се приютява на дивана, с цел да изгледа всички сезони на Мастър Шеф.

Риби - Рибите към този момент могат умерено да оправдаят депресията си с изключителното състояние, както и да намерят опрощение да не си смъкват пижамата през целия ден. Разбира се, те не са си напазарували авансово, нито имат изключително желание да го вършат, по тази причина претърпяват на запасите си от junk food и това в действителност по никакъв начин не им пречи. Единствено щеше да е отлично, в случай че се откри някоя бутилка вино, може и бира, да им прави компания.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР