Овен (От 21 март до 19 април) Това лято ще

...
Овен (От 21 март до 19 април) Това лято ще
Коментари Харесай

Най-верният хоросокоп за ЛЯТО 2019

Овен
(От 21 март до 19 април)
Това лято ще ви върне към основите. Най-накрая ще намерите време да се свържете още веднъж с от дълго време изгубени другари или членове на фамилията, с които не сте могли да поддържате връзка. Нови и забавни хора ще влязат в живота ви и ще създадете мемоари, които ще останат за дълго. Ако понастоящем сте необвързани, опцията да се срещнете с човек, който притегля интереса ви, е доста огромна. Може би не е вашият принц Очарователен, само че през това лято, това няма значение! Няма нищо неприятно в положителната лятна свалка, Овен. Дръжте нещата спокойни и просто се насладете на положителната компания. Време е да се позабавляваме и отпуснем!
Телец
(От 20 април до 21 май)
Чувствахте се унищожени през цялата зима и в този момент чувствате възприятие на безпокойствие. Имате потребност от смяна. Тялото ви боли и копнее за ново занимание, с цел да ви изведе от вашата зона на комфорта. Така че, Телец, това лято е време да излезете на открито. Отидете на разходка. Потичайте. Карайте велосипед. Каквото и да вършиме, просто отидете някъде,където и да е. Това лято ще бъде приключенско, непринудено и вълнуващо лято.
Близнаци
(От 22 май до 21 юни)
Това лято ще бъде за закъснение и за приемане на живота малко по-сериозно. Напоследък мозъкът ви е бил на всички места и вашите мисли непрестанно се състезават една с друга. Това лято е късмет да дадете отмора на своя мозък. Научете повече за себе си като изучавате всяка цепнатина на мозъка, тялото и духа си. Разберете какво ви кара да отметнете. Прочетете добра книга или направете соло пътешестване до нов град за ден. Бъдете в мислите си. И не забравяйте да забавите. Животът не е предопределен за бързане, Близнаци.
5 аргументи да обожаваш дамата съгласно зодията ѝ
Рак
(22 юни до 22 юли)
Това лято ще бъде всичко за вас, Раци! Чувствате се по този начин, като че ли другите неуморно постоянно се пробват да ви раздерат и да ви принудят да се чувствате зле от себе си. Това лято е всичко, с цел да изритате тези неприятни трептения на бордюра и да разберете кой сте. Живейте живота си тъкмо по този начин, както желаете. Не дължите на никого никакви пояснения или извинения. Най-накрая ще позволите на свободния ви дух да заблести. Време беше!
Лъв
(23 юли до 22 август)
Това лято е за разгадаване на части от пъзела на живота ви. Вие постепенно стартирате да виждате по какъв начин нещата се демонстрират. Правилните хора, вярната работа, точните моменти, всичко наподобява е вярно. Колко вълнуващо е, нали? Това лято ще бъде вашето време да отпразнувате напредъка си в живота. Прегърнете го. Трябва да бъдете по този начин необикновено горди със себе си. И това е повече от задоволително съображение да се отнасяте към това лято като към едно огромно празненство. Време е да го изживеете. Заслужавате го!
Дева
(От 23 до 22 септември)
Имате толкоз доста нови и вълнуващи хрумвания за това лято. Имате толкоз доста хрумвания, че даже не сте сигурни по какъв начин тъкмо да насочите всички тези хрумвания едновременно. Планирането е ужасно, Дева, само че от време на време най-хубавият проект е да нямаш проект. Понякога просто би трябвало да приемете живота подобен, какъвто е. Носете се по течението. И спонтанността и импулсивните решения ще бъдат главен съставен елемент на вашето лято. Ще поемате опасности, каквито в никакъв случай преди не сте имали. Живейте на ръба малко. Забавлението го няма, в случай че постоянно сте в сигурност.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР