Овен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо

...
Овен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 януари: Тези зодии да се готвят за големи успехи през днешния ден

Овен
Опитвате се да се възползвате от своите усеща, вместо да се опитате да ги разберете? Това е нездравословно както за физическото, по този начин и за душевното ви здраве. Направете най-малко една дребна крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете назад бисквитките, които автоматизирано сте взели, с цел да си помогнете в оправянето със напрежението. Ако доста ви се желае, можете да си ги хапнете по-късно. А през днешния ден си помислете, какво е провокирало това ваше положение. Дали в действителност това е физически апетит? Много е подозрително....

Телец
Очаква ви съразмерен ден: умерено въодушевление и положително самочувствие. Нараства вашата словоохотливост, непревзетост, а и неприкритост към всичко ново и непривично. В същото време ще сте задоволително сериозни и придирчиви, и няма да приемате на доверие нито едно от предложенията, даже и доста да са ви заинтересували, в случай че нямате задоволително съображение. Ще ви е потребно да поддържате връзка с същински другари и с хора,с които дружно сте учили – т.е. с духовни съидейници. Виртуалното другарство може да се окаже по-приятно и удобно, а в избран миг и единственото допустимо.

Близнаци
Ако извършите крачка обратно и погледнете изцяло създалата се картина, ще видите, че тези проблеми, които сте си измислили, в действителност не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на вашите отговорности. Разбира се, на вас са предоставени доста значими отговорности, и това ви прави прекомерно нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то доста скоро нещата ще се решат от единствено себе си. Така че си намерете метод да се поразходите и да изпиете едно „ бавно” кафе, с цел да се откъснете от цялото това препускане.

Рак
През този интервал не може да бъдете изцяло независими. Така или другояче ще зависите от желанията и мнението на други хора. Днес е за препоръчване да внимавате за своето здраве и да не допускате претоварване. Ако предпочитате живот по разпоредбите, даже и да са твърди, изместете неотложните задания за първата половина на деня и се постарайте да приключите с тях още преди настъпване на вечерта. Ако обичате изненадите и риска и се стремите към автентичност, чака ви една доста удобна вечерна конюнктура...

Лъв
За изглаждане на разногласията и споровете с обичания човек, както в никакъв случай до в този момент ще са ви нужни старите връзки. Възможно е това да бъдат другари, с които от хиляди години не сте общували, а може и напълно далечни роднини. В този случай всички средства са положителни. За постигане на блажено благоденствие.

Дева
Постъпките на Девите ще притеглят вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите персони за деня. Това може доста да ви нервира, защото напълно не сте имали желание да ставате обект на злословия, само че надали ще съумеете да повлияете на обстановката, тъй че просто се дръжте почтено и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с искащите за това: ярките персони постоянно провокират интерес. За страдание вероятността да срещнете съдружник, съидейник, и дори просто забавен човек, не е изключително огромна. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни
Денят е обвързван с финансови загуби, неудачни действия и вложения. Склонни сте да харчите повече, в сравнение с можете да си позволите, а предстоящите приходи ще се бавят, тъй че ситуацията може да бъде несъмнено като нежелано. От позиция на работата, денят не е неприятен. Възможни са забавни настоятелен оферти и срещи с хора, които са заинтересувани от съдействие с вас. Втората половина на деня ще е обвързвана с сантиментални прекарвания. През това време може да се зародят нови увлечения, а не е изключено и да се възродят остарели привързаности. Стабилните двойки ще прекарат деня доста прелестно.

Скорпион
Още един финален напор, даващ ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от вас напрежение - физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от подозрения за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията ви не е напълно неприятно.

Стрелец
Завоюването на индивида на вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло контролирате обстановката! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности, а за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
Днес хората ще ви обкръжават с илюзии - постарайте се, да не се поддавате! Не би трябвало прекомерно да се доверявате на красиви думи и големи букети с цветя! Възможно е, зад всичко това да стои изпепеляваща пристрастеност, само че това е към момента незадоволително, с цел да се вземат дефинитивни решения. Отнасяйте се към великодушните похвали за вас по-скептично. Това напълно не значи, че не ги заслужавате, само че работата е там, че зад тях може да се крие предпочитание за приемане на персонална полза. Обективно оценете ситуацията и си направете лични заключения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР