Овен Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.

...
Овен Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 декември: Ужасен ден за 3 зодии

Овен
Непредсказуемост – ето по какъв начин се назовава днешната Ви игра. За благополучие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви въодушеви да деянията още по-голяма импулсивност и подготвеност за възторг, в сравнение с всекидневно? Може и да Ви бъде до някъде мъчно да се концентрирайте, и още по-трудно да останете на едно място, с цел да приключите с настоящите планове. Но по този начин или другояче, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви следи в дадения миг...

Телец
Какво напоследък става във Ващия персонален живот? Най-доброто, от което може да започнете, отговаряйки на този въпрос, е със себе си. Самотни ли сте или имате продължителни и постоянни връзки? Как се чувствате? Усещате или не усещате особена връзка? Какви са Вашите упования по отношение на тези връзки? Смятате ли, че хората са основани, с цел да бъдат дружно, или са по начало единаци? Каква роля играят упованията в връзките Ви с другите хора? Храна за размишления, не е ли по този начин?...

Близнаци
Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.

Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.

Лъв
Във всеки миг може да се сблъскате с нов, трогателен и забавен човек, и то - при необикновени условия. Веднага ще го познаете по загадъчната усмивка, тъй като и Вие се усмихвате по този начин. Щом очите Ви се срещнат, и двамата ще имате възприятието, че се познавате от най-малко 100 години. И дано не Ви е чудно, в случай че всичко приключи с превъзходен диалог за реинкарнацията.

Дева
Днес ще се наложи да сте оптимално съществени с Вашия обичан човек, дори и на него да му се желае да се посмее, да се пошегува или да се направи за малко на простак. Само че само деловия метод при общуването ще Ви обезпечи цялостно взаимно схващане и поддръжка, а за момента тъкмо това Ви е нужно.

Везни
Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион
През този ден на Вашия обичан човек ще се желае, да порази въображението Ви с нещо изключително, запаметяващо се и неповторимо. Главното за Вас е, да сте оптимални откровени с него. Всеки опит да го измамите или да му визиите мечтаното за фактически, ще бъде мигновено оголен, показан и осъден. Защо са Ви такива последици?

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпроси, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава огромно значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Изглежда сте почнали да мислите стереотипно. Ако са цветя, да са рози; в случай че са бонбони, да са шоколадови; в случай че ще е среща, тя да е с токчета и вратовръзка. Защо не заместите формалните рози с елементарни маргаритки, луксозните шоколадови бонбони с елементарни „ лукчета”, а токчетата и вратовръзката - с елементарни сандали и тениска? Ще бъде доста по-приятно.

Водолей
Позитивните трендове последователно набират сили, по тази причина по-рано от обяд не би трябвало да стартирате да се занимавате с дейна активност. Не се опасявайте! Ще съумеете да се справите с всичко запланувано, дори и да не започнете да действате от рано сутринта. Възможностите Ви ще се усилят доста, с помощта на съидейници и остарели другари, които ненадейно ще припомнят за себе си.. Вероятни са разногласия с по-възрастни родственици, само че до спорове няма да се стигне, или най-малко това няма да стане, с помощта на Вас. Дипломатическият гений на Водолеите през днешния ден ще откри почтено приложение.

Риби
Погледнете в своето бъдеще няколко седмици напред. Какво виждате? Ако не можете да отговорите на този въпрос, вгледайте се по-внимателно. Живеещата вътре във Вас колебливост може да открие на пътя Ви някои загради, само че това е просто мираж. Не позволявайте на някакви неразбираеми видения да препятстват пътя Ви напред. В персоналния си живот преодолявате нов сектор от пътя и по тази причина обезателно отпразнувайте това събитие. Възможно е бъдещето в този миг да бъде завоалирано в някаква загадка, само че Вие несъмнено се движите в нужната посока!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР