Овен Най-подходящото време да напомните за себе си на хора,

...
Овен Най-подходящото време да напомните за себе си на хора,
Коментари Харесай

Рак: Раците може да очакват един напълно успешен ден

Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през идната година. Решаването на всички задания ще изисква Вашето присъединяване и по тази причина колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да ревизирате, до какъв брой правлно извършват Вашите разпоредби. На доста Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в персоналните работи на подчинените. Ще получите непредвидени оферти и предложения, което може да Ви принуди да измененията своите проекти. Не се опасявайте от смели и радостни опити.

Телец
През този ден ще си дадете сметка, че сте пуснали Вашия обичан човек прекомерно близо до себе си и в този момент се явява неотменна част от Вас. Без него се чувствате непълноценна, ненужна, и непряк член на обществото. Нима в действителност смятате, че такова състояние на нещата е обикновено?

Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...

Рак
Раците може да чакат един изцяло сполучлив ден. Днес представителите на този знак имат късмет да вкарат ред както в професионалната си активност, по този начин и в живота си като цяло. Може да се избавят от всичко ненужно, да укрепят нужните им връзки, и ловко да дефинират целите. Денят дава обещание плодотворно делово съдействие и подписване на преференциални покупко-продажби. В фамилията Раците се радват на взаимно схващане, а спорове и съществени различия са малко евентуални. За влюбените представителите на този знак е целесъобразно да подхващат странствуване в компанията на своята „ половинка ”, или да измислят извънредно забавление „ за двама ”. За тях е потребно да сменят ситуацията, да се развлекат и „ проветрят ”.

Лъв
Можете напълно да посветите това денонощие на контакт с други хора. Обучението ще бъде продуктивно, въпреки и да протича в неофициална конюнктура. Възможно е точно през този ден с помощта на приятелите, или на личната Ви упоритост, най-накрая да откриете нужната Ви информация, или да купите нужната Ви книга. Сега би трябвало да поразгледате кръга на своите познати. Някои от Вашите увлечения (особено от интелектуален характер), през това време могат да се видоизменят. Може да се върнете към хрумвания, които са Ви интересували по-рано.

Дева
Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния миг няма да можете да решите, желаете ли да отидете, или не. Звездите Ви поучават, въпреки всичко да отидете. Може пък внезапно да Ви хареса!

Везни
Вашите мечти не подхождат кой-знае какъв брой на действителното състояние на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато би трябвало да се концентрирате върху действителността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това противоречие единствено ще се усилва и е допустимо в най-неподходящия миг да бъдете шокирани от това, което става в действителния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете същинското състояние на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този миг въодушевление.

Скорпион
Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко пшриятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.

Стрелец
Освен че денят е сполучлив за приключване на работата, той може да Ви донесе триумф и в интимния живот. Ако рано сутринта се случи нещо необичайно, постарайте се да си дадете сметка, че това към този момент не е сън, а някаква действителност. За през днешния ден звездите предлагат да бъдете сдържани, а остатъкът от страсти да изразходвате в рутинната си работа. През днешния ден волю – не волю, ще се наложи да се не помни за икономии. Постарайте се да избягвате покупките на ненужни неща, тъй като по-късно ще Ви бъде мъчно да възстановите финансовата си непоклатимост. През целия ден през днешния ден ще бъдат евентуални провали в деловата сфера.

Козирог
Не се отдавайте на мемоари от предишното и не се заблуждавайте, че всичко би бико по този начин, както сте си мечтали.Денят ще бъде сполучлив за нови занимания. Ще имате опция да деянията свои скрити гении и да блеснете пред останалите Ако обсъждате нов настоятелен план, би трябвало да тазчитате на поддръжката на колегата си и на покровителството на авторитетни персони. За вечерта си планирайте среща с другари и вероятно - посещаване на концерт или дискотека.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че Вашия обичан човек най-накрая е схванал, какво желаете от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво усещане. Звездите предлагат да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още един път - постепенно и разбираемо. Това ще бъде нещо като надзорен изстрел.

Риби
Вашите другари през днешния ден ще считат, че са на ясно по какъв начин би трябвало да постъпите в такава или онакава обстановка в персоналния си живот. Не е зле да изслушате техните препоръки, само че пък не е добре да ги следвате безусловно. В последна сметка се отнася за Вашия персонален живот и окончателното решение би трябвало да си бъде Ваше.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР