Овен Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате

...
Овен Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате
Коментари Харесай

Хороскоп за 07.11.2017

Овен
Настроени сте оптимистично, само че просто не можете да дочакате случай, с цел да изпитате ориста. Затова в този момент, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, без значение дали наподобява вярно, Вие ще се просто щастливи от този апел и ще бъдете повече от уверени в позитивния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите отговорности, и за какво тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както прилича?...

Телец
Навярно ще привлечете нечие внимание, а по едно и също време с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на необятно, само че по едно и също време с това ще бъдете подготвени за водене на приятна и задушевна сказка. Ако имате нещо да казвате, с цел да установите или подобрите чувството за непосредственост помежди ви, направете го без съмнение. Днес е най-подходящото време за сходни крачки.

Близнаци
Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.

Рак
Днес ще узнаете от своя обичан човек нещо, което в забележителна степен ще Ви отвори очите и ще Ви изясни доста неща, над които в никакъв случай преди не сте се замисляли. И остава единствено да вярвате (или най-малко да се надявате), че научените от Вас неща ще бъдат приятни.

Лъв
Днес ще бъдете източник на най-безумните хрумвания. Решенията Ви за решение на проблемите с Вашия обичан човек или някакви други проблеми, ще са толкоз истински, че на Вашият най- непосредствен човек от време на време ще му става ужасно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия...

Дева
Днес ще бъдете настроени за хармонични връзки с околните хора. Може да деянията интерескъм обичания човек и да започнете диалог за фантазиите, желанията и проектите. На работата ще можете да вникнете в същността на нещата и да видите скритите претекстове в активността на сътрудниците. Излизанията пред огромна публика ще преминат добре, а вечерта е за предпочитане да избягвате спорове с околните хора.

Везни
Разкъсвате се сред две противоположни стремежи - да запазите това в строга загадка, или назад - да разкажете на всички това, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за другарство и обстановката ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но откакто извършите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!

Скорпион
Днес е прелестен ден, с цел да доведете до край започати, и по някаква причина захвърлени неща. Няма да Ви мързи да се занимавате с елементи или да „ изпипвате ” дреболии, да оправяте неточности и изобщо да довеждате до съвършенство всичко това, което попадне в ръцете Ви. Истината е, че в случай че на разположение Ви попаднат хора, Вашия перфекционизъм може и да не им хареса. Разнообразните мероприятия по превъзпитанието и насочването по правия път е по-добре да оставите за момента, когато ще сте по-снизходителни към непознатите недостатъци.

Стрелец
Може би тъкмо в този момент в небесата става нещо необикновено: там Ви се готви изненада, която доста ще Ви учуди. Слънцето и Луната са обединили своите старания, с цел да Ви изпълнят с сила, когато става въпрос за обич и връзки. Само се постарайте да не прекалявате – рискувате да се държите безразсъдно. Ако не бяхте характерен представител на Вашия знак, след това можеше и да съжалявате за това, че сте били толкоз откровени с хора, които не са били подготвени за това. Така че се постарайте малко да пообуздаете себе си. Имате работа с доста мощна буря, а към този момент сте получили своята част.

Козирог
Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!

Водолей
Много е значимо да запазите верността към своите правила, цели и цели. Това е ден, в който би трябвало да вървите по по-рано определения път, а не да търсите нови пътеки, без значение какво Ви поучават близките. Трябва грижливо да се отнасяте към своето здраве, защото самочувствието Ви може да се намали заради изтощеност или погрешно хранене. Вечерта е идеално време за сантиментални срещи и самопризнания в обич. Ще съумеете да намерите нужните думи, с цел да зарадвате индивида, който Ви е безценен. Евентуално пътешестване би било сполучливо, само че не може да се каже същото и за покупките - те ще са много несполучливи. Последното, обаче, не визира плануваните придобивки.

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР