Овен Много ви се иска днес да ви върви. Подхранете

...
Овен Много ви се иска днес да ви върви. Подхранете
Коментари Харесай

Късметът спохожда една зодия, други две са с нова работа

Овен

Много ви се желае през днешния ден да ви върви. Подхранете самочувствието и шанса си. На работното ви място ще ви посрещнат с бърборене поради неточности на сътрудниците ви, само че не бързайте да ги осъждате. Срещите ви протичат без напрежение. Около вас кръжат сигурност и успокоение и никой няма да успее да ви командва. Нещо повече, сякаш в дома ви чакат вашата дума да е последната. В приятелския ви кръг ще обсъждате проекти за почивните дни.

 

Телец

Денят е от положителните в седмицата. Телците, които се занимават с търговия и посредническа активност, с предприемачество и недвижими парцели, ще имат триумф и ще получат пари. До обед денят ви ще е претрупан. Следобедните часове ще са по-спокойни. Много от вас ще си насрочат другарски срещи и ще посрещнат вечерта в забавна компания. Може би измежду хората в нея ще чуете съвета, който ви би трябвало. Запомнете го. Но в случай че подредите дилемите си по значимост, ще съумеете.

 

Близнаци

Напрегнат ден. Делови срещи от сутринта до късния следобяд. Разпределяте дилемите по този начин, че да можете да следите всичко, което ви интересува. Предлагат ви да започнете нов бизнес, който наподобява доста покрай вашата активност. Хазартната ви кръв е подготвена да кипне, само че разсъдъкът ви ще надделее. Това, което ви оферират като метод да натрупате бързо парите, които ви трябват в този момент, наподобява много рисково. Не рискувайте. Една загуба за тази седмица ви стига.

 

Рак

Днес ще получите предложение за спомагателна работа. То не е отправено единствено към вас, визира цялата ви група или отдел, където се трудите. Работете в колектив и ще извършите доста сполучлив пробив. Вие сте положителни уредници и това ще помогне да организирате работата по този начин, че още до вечерта да получите парите за предоставената ви работа. Не се доверявайте доста на Скорпион, може да ви подведе. Овен ще ви помогне.

 

Лъв

Идеите ви няма да са печеливши. Тези, които към този момент сте почнали да осъществявате, ще ви донесат загуби. Трябва бързо да намерите излаз от обстановката, даже с цената на продажба. Ще имате компликации с уреждането на документи, ще си загубите времето по гишета и служители и нищо няма да извършите. Налага се да сте доста гъвкави, с цел да не изпуснете шанса си за печеливша договорка следобяд. Нито дума за паричните ви усложнения.

 

Дева

 

Четвъртъкът е превъзходен ден за пазарлъци и печелене на пари. Пазарете се, поставяйте условия, продавайте се скъпо. Каквото ви се предложи, ще вдигне стандарта ви на живот, ще ви донесе популярност в средата ви. Ако до неотдавна сте чакали дълго, в този момент е време да се впуснете в офанзива, която ще приключи с победа, без значение какъв брой е огромна. Пътят ви е застлан с дребни победи, които несъмнено водят към върха. По-смелите могат да стартират нов бизнес.

 

Везни

Деловата ви активност върви сполучливо както в предходните два дни. Голямата ви грижа е стартирането на новото, което от дълго време се готвите да извършите. Започнете го, денят е подобаващ. В следобедните часове мнозина от вас ще отидат на приятна среща със остарели сътрудници и другари. Споделете с тях какво ви тревожи. Някои от вас ще имат здравословен проблем. До вечерта лекото неразположение може да се трансформира в грип с нараснала температура и болки.

 

Скорпион

Преценете всяка покупка, която вършиме, всяка стотинка, която давате. Очакваните пари не идват и това основава напрежение в подредения ви график. Ще се наложи да импровизирате ходове. Дори да го вършиме успешно, преценявайте доста деликатно, тъй като са вероятни неточности, които мъчно ще оправите по-късно. Откажете ново предложение за работа. Вашият интерес е там, където сте сега. Трябва ви малко, с цел да тръгнете нагоре.

 

Стрелец

Укротете напористата си природа и работете доста точно и умерено. Натоварването ви ще е огромно, само че си коства да хвърлите повече сили. Днес и на следващия ден ще се решат доста от въпросите, които са значими за деловата ви активност. Вие сте дипломатични и в случай че задържите това държание през двата дни, ще избегнете доста неточности и проблеми. Ще ви се наложи да планирате пътешестване, в случай че можете - отложете го. Сега не е време да се отделяте от офиса си.

 

Козирог

 

Денят е добър за водене на каузи за благосъстоятелност и завещание. Където през днешния ден копаете, ще се роди добър плод и ще влагате пари, които ще се връщат. Направете си реклама, художниците да си провеждат галерия, музикантите и артистите - концерт. Постарайте се да покажете гениите и опциите си. Ще имате нови оферти за работа или спомагателни задължения, които ще донесат и пари. На хоризонта се появява нова, само че и рискова обич.

 

Водолей

Денят е рисков. Не правете нищо безогледно. Ако работите методично, ще се справите. Парите сякаш изтичат през пръстите ви. Чувствате се слаби. Някои от вас ще имат здравословен проблем и ще си останат у дома. Това ще ги върне към неустановеност и ще разсъни съмненията им. Всички мисли, че ориста е против вас, са непотребни. Периодът е подобен, нещата ще потръгнат, не усложнявайте живота си сами. Не угаждайте на капризите на половинката и децата си.

 

Риби

Около вас има хора, които си присвояват вашата работа. Знаете го, само че не предприемате нищо. Първото, което би трябвало да извършите, е да ги отстраните от кръга на познатите си. Ограничете се единствено със наложителните служебни контакти с тях. Не споделяйте нищо и не подавайте никакви сигнали към тях. Това го можете. Много от вас през днешния ден ще получат някакъв скъп подарък от ориста. Не знам какъв ще е, само че ще е тъкмо това, от което се нуждаете.
 
Източник: Сега.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР