ОВЕН Много от вас ще се впуснат в нови връзки,

...
ОВЕН Много от вас ще се впуснат в нови връзки,
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 2 ФЕВРУАРИ: Деви, бъдете внимателни! Скорпиони, доверете се на съветите на половинката си!

 ОВЕН
Много от вас ще се впуснат в нови връзки, едвам завършили старите. Това ще бъде луда обич, която ще се възпламени единствено за един ден. Възможно е да се запознаете с забавен човек по време на пътешестване. Със сигурност ще преживеете доста вълнуваща любовна история. Готови сте да поемете нови планове и с неспокойствие очаквате новите задания. Но управлението не бърза да ви поверява комплицирана работа. Ще ви нервира елементарната рутина, ще желаете повече и на драго сърце ще отидете в командировка или на курсове за повишение на квалификацията.

 ТЕЛЕЦ
Няма нищо ужасно, в случай че покажете на началниците си вашите упоритости. Въпросът е в това, че шефовете може да не подозират за вашите стремежи. Тези, които работят за себе си, не е целесъобразно да вършат огромни опити в бизнес делата. Много по-правилно е цялостното създаване на стартирал преди време план. Може би ще ви е нужна рационализация на връзките с подчинените. По отношение на финансите, пестете парите си. Ако към този момент имате спестявания, не би трябвало да ги харчите. Сега е по-добре да изчакате и да не купувате 0 изключително недвижими парцели.

 БЛИЗНАЦИ
С висока степен на възможност хронични болести, които не са ви тормозили дълго време, ще припомнят за себе си. Намалете физическия стрес върху тялото, преминете през процедури, които ще оказват помощ за възобновяване на организма. В бъдеще би трябвало да се консултирате с доктор, с цел да не доведете заболяването до необратимо положение. Докато в този момент към момента имате късмет да преодолеете казуса. Бъдете деликатни, до момента в който шофирате. Опасността от пострадвания и произшествия се усилва. Когато пътувате, дръжте при себе си аптечката и не тръгвайте на път недоспали.

 РАК
На пръв взор в фамилията всичко ще е умерено, само че ще има и подводни камъни. При доста от вас ще възникне вътрешен спор. Една част от вас ще клони към внимателно, рационално държание. И в това време нещо непрестанно ще ви подтиква до мястото, където надвива не мозъкът, а възприятията. За да измененията някои обстановки, ще бъде извънредно мъчно. Ако здравето е причина за безпокойствие, тогава си направете проучвания. Не приемайте никакви хапчета – посетете вашия доктор. Задачите в работата освен ще провокират неодобрение, само че и неразбиране. Шефовете очевидно ви подценяват.

 ЛЪВ
Всякакви обстановки могат да ви се случат – от неочаквана промяна на работното място и раздробяване на дълготраен брак, до решение за пренасяне в друга точка на местоживеене. Резултатът ще зависи единствено от това на коя страна ще се наклонят вашите „ везни “ – към разсъдъка или във властта на страстите. От вас ще крият нещо, само че не тъй като не ви почитат или предават, а поради ваше успокоение. Ако истината излезе нескрито, тогава не е нужно да вдигате кавги, умерено говорете с околните си и им обяснете какво съответно не ви устройва. Вие сте същински романтици и сте подготвени да свалите луната от небето за обичания човек.

 ДЕВА
Вашите мисли са чисти, а признанията откровени. Може да разчитате на реципрочност от противоположния пол. Само се старайте да не се откривате незабавно пред непознати, с цел да не се почувствате по-късно употребявани. Ситуацията на работното място ще ви нервира. Някои от сътрудниците ясно ще демонстрира своето неодобрение и ще ви основават проблеми. Сега би трябвало да сте оптимално спокойни и деликатни, да не реагирате на провокации и да си вършите работата качествено, като вършиме всичко усърдно. В очите на шефовете ще изглеждате като елементарен чиновник, който не се откроява с нищо от другите.

 ВЕЗНИ
Може да ви сварят неподготвени и сюрпризирани огромните разноски. Изобщо не сте очаквали това и може много да се разстроите. Във всеки случай тези пари няма да бъдат изразходвани на вятъра, евентуално някой ще ви изиска материална поддръжка и вие няма да може да откажете, най-важното е по-късно да не се ядосвате. Трябва да се погрижите за здравето си. Време е да планирате посещаване при доктор и прегледи. Може би ще сте склонни да заровите главата си в пясъка и да не мислите за следствията. Ако изберете способен експерт, бързо ще се отървете от здравословните проблеми.

 СКОРПИОН
За да се чувствате бодри и жизнерадостни, би трябвало да излизате по-често измежду природата и да дишате чист въздух. Използвайте тези разходки, с цел да обновите силата и работоспособността си. Ще имате изострена потребност от хубост. Успех ще имат тези, които са добре осведомени със актуалното изкуство, които са в положение да основат нова обществена наклонност или намират необикновени форми във всичко, което ги заобикаля в всекидневието. Творчеството няма да отвлече вниманието ви от осъществяване на работните и фамилните ви отговорности. За разрешаване на фамилен проблем, доверете се на препоръките на половинката си.

 СТРЕЛЕЦ
Вие сте извънредно чаровни, грижите се за сътрудниците си доста красиво и завладявате сърцата още на първата среща. Вътрешното ви положение е допустимо да бъде малко по-нестабилно, даже дребните недоразумения могат да ви изкарат отвън нерви. Затова в случай че имате опция, отидете измежду природата. Не се натоварвайте с връзка с непознати хора. Откровениченето пред тях няма да работи, а празното бръщолевене ще бъде досадно за всички ви. Основното е, че желанията ви нормално са съществени и не желаете да заблуждавате никого за лично наслаждение.

 КОЗИРОГ
Връзките, почнали през днешния ден, не дават обещание да бъдат дълги, макар че ще се трансфорат в едни от най-страстните в живота ви. Може да сте сигурни, че интимната част ще бъде на висота, само че няма да има защо да си говорите с избраника, в последна сметка такава връзка ще е обречена на неуспех. Семейните, до момента в който построяват персоналния си живот, се предлага да не не помнят за своите отговорности към околните хора. За да бъде фамилният живот в сигурност от всевъзможни закани, прекарвайте повече време в компанията на половинката си. Време е да оставите на назад във времето проблемите в работата и да си починете.

 ВОДОЛЕЙ
За благополучие имате задоволително сътрудници, на които да поверите работните си задания, до момента в който се погрижите за ваш непосредствен родственик, живеещ в прилежащ град. Като се върнете, несъмнено, ще би трябвало много да се потрудите, с цел да изчистите насъбраните проблеми. Но въпреки това, ще се върнете изпълнени със мощ и сила и работата няма да бъде в тежест за вас. Ако се притеснявате за финансите си, помислете от рано за разноските. Направете си бюджет и се пробвайте да предвидите какво ви чака. Във всеки случай изкушението да вземете заем или заем ще е огромно, само че не се подавайте на сходни провокации.

 РИБИ
Някои от вас ще бъдат афектирани на хора от близкия ви роднински или другарски кръг. Дори тези, на които постоянно сте осигурявали безрезервна поддръжка, ще отговорят с „ не “ на молбите ви за помощ. Но не бързайте да обвинявате целия свят за тази неправда. Причината за неочакваното оттегляне на другите ще се дължи на въздействието на недружелюбните препоръки. Концентрирайте се, заобикаляйки всички неприятни неща. С висока степен на възможност ще бъдете измъчвани от главоболие. Това може да се случи заради стрес, високо кръвно налягане или просто от отмалялост.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР