Овен Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено

...
Овен Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 юни: Кошмарен ден за четири от зодиите

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то през днешния ден заслужава Вашето изключително внимание. Малките пропуски, неточности и незавършени работи през днешния ден ще останат незабелязани, само че по-късно ( и несъмнено – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви припомнят. Затова всичко, за което се захващате през днешния ден, се пробвайте да извършите безупречно. Денят се оказва доста уморителени и във физическо, и в прочувствено отношение. Само че да възстановите душевните си сили напълно не е мъчно: за задачата от изгода ще Ви бъде общуването с членовете на фамилията и със старите другари.

Телец
Никой не може да отхвърли това, че сте благополучен човек! Щом обстановката е почнала да става забавна, Вие сте се оказали на най-хубавото място, на първия ред! Определено сте в центъра на цъбитията и би трябвало да се подготвите за това, което е към момента в действие. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има поради какво следва през днешния ден, очаквайте леко комплициране и забързани сигнали. Всичко това е обикновено и ще Ви бъде от изгода, принуждавайте се да забавите ход. Енергията, която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, само че би трябвало да се постараете, да бъдете наедно с тях.

Близнаци
Днес би трябвало твърдо да помните, че сте виновни за оня, който сте опитомили. Нали когато сте се грижели за обичания човек, стремейки се към неговото разположение, сте се държали малко по-различно от в този момент? Върнете се в тези времена, бъдете нежни, ласкави, деликатни, и най-много - разбиращи колегата.

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв
Вашата буря са почивките и развлеченията и по тази причина в работата от време на време Ви е „ горчиво”. По някаква глупава причина сте се събудили с въодушевление да се потрудите, и то да се потрудите старателно. Ще Ви е нужна всичката Ви сила, когато статусът Ви в кръга на другарство е станал към този момент с табелка „ недостъпен”, затегнете ремъците, бъдете съществени и изпълнете това, което би трябвало, без значение защо става дума.

Дева
Не бързайте! Когато се работи с нещо, формирано от дребни железни елементи, би трябвало да работи правилото на огромния пръст. Ако те не съответстват, значи всичко, което вършиме, е погрешно!. А в случай че се опитате да приложите мощ, ще се стигне до строшаване, а тогава какво ще Ви остане? Към днешния ден също би трябвало да приложите това предписание. Дразни Ви сътрудника? Бихте предпочели най-накрая той да преодолее своето неуместно въодушевление. Не бързайте! Проблеми с компютъра? Не се бързайте! Не е удовлетворен сътрудника Ви? Какво от това?...

Везни
Знаете от всичко по малко, а това Ви дава опция за изява в най-различни всемирски или професионални обстановки. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си гении. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете силата си на един път в няколко направления.

Скорпион
Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия обичан човек през този ден, че единствено Вашето престояване паралелно с него, без значение дали ще е морално или физически, ще може да му помогне най-малко малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец
В това, което ще каже Вашата половинка през днешния ден, няма да има никакъв подтекст! И дори не се опитвайте да го намерите. Ще Ви кажат тъкмо толкоз, колкото мислят: нито дума повеч, нито дума по-малко. Затова в случай че внезапно откриете в казаното скришен смисъл, просто ще се дължи на огромната Ви фикция...

Козирог
Езикът, на който ще си говорите с Вашия обичан човек през днешния ден, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават задоволително Вашата двойка,ще бъдат изцяло уверени, че се карате. А в действителност по този начин ще Ви бъде по- уютно и удобно.Какво пък, щом по този начин Ви харесва!

Водолей
Трябва да се пазите. Този ден е обвързван с намаление на виталния капацитет и утежняване на самочувствието. Не надценявайте опциите на своя организъм, съкратете натоварването и избягвайте преумората. В порциона би трябвало да се включат плодове (желателно жълти и оранжеви), както и пресни сокове. Денят не е борат на събития, само че пък е великодушен на приятни страсти и дребни неща, покачващи настроението. Ще Ви зарадва и общуването с по-млади родственици. Ще се появят благоприятни условия да извършите приятна изненада на обичания човек. Вероятни са скъпи дарове и удачни покупки.

Риби
Днес Вашият обичан човек интензивно ще Ви пречи да достигнете задачите, които сте си сложили. При него това ще се получи инцидентно и непреднамерено. Постарайте се да му посочите грешките, а това може доста видимо да промени събитията в позитивна за Вашия тандем посока.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР