Овен Когато има някаква кавга, той иска моментално обяснение и

...
Овен Когато има някаква кавга, той иска моментално обяснение и
Коментари Харесай

Ето Как Различните Зодии Изригват В Гняв! Най-Много Внимавайте С Тези!

Овен

Когато има някаква свада, той желае мигновено пояснение и още по-моментално разрешаване на казуса. Ще ви трансферира цялата виновност даже да не е единствено ваша. След като се поуспокои, може и „ обилно " да съобщи, че въпреки всичко и той е позволил неточност (но пък не е огромна работа, нали!).

Телец

Той се надява, че всичко ще се позволи от единствено себе си. Ако започнете да изразявате възмущение, единствено ще го предизвикате да избухне. Най-добре да говорите за казуса най-малко след 2-3 дни.

Близнаци

При свада Близнакът би трябвало да " избяга ". Дали ще излезе от стаята, или ще направи нещо необичайно, той има потребност да превключи. Ако въпреки всичко го притискате да се вихри в разногласието, би трябвало да сте подготвени да си понесете следствията. Така бързо ще ви постави на мястото или ще извърти нещата, че ще ви се желае да си бяхте мълчали.

Рак

Той няма потребност от думи, с цел да разбере, че нещо не е наред. Усеща го с цялата си същина. Ракът има потребност да позволява разногласия по благия метод – с разговор и учтив звук. Ако не, бъдете сигурни, че ще ви вмени възприятие за виновност. Изяждащо възприятие на виновност!

Лъв

Обиденият лъв незабавно сменя тона – стартира да се държи прекомерно публично и хладно. За да изгладите несъгласията с него, би трябвало да му говорите умерено, безшумно и никога да не употребявате обиди, тъй като ще го загубите вечно.

Дева

Тя е ужасно сензитивна и към най-дребната забележка. Може да я одобри като извънредно оскърбление и ще ви засипе с милиони рецензии в секунда. Ако имате различия, съществува единствено един метод да ги решите, без да се подвига олелия до небето. Първо убедете Девата, че имате най-хубави планове към нея и оценявате всичките й качества, а по-късно споделете какво не ви е харесало в дейностите й.

Везни

Везните не обичат свади! Ако се е стигнало до тях, даже в яда си те ще се опитат да водят разговор. Да проявят схващане, да се стигне до компромис, само че чакат същото и от вас. Ако не го извършите, Везната грубо ще ви се обиди и ще чуете много крайни думи. За да поправите нещата, направете благ жест. Дребен, само че благ.

Скорпион

Скорпионите може би най-добре се усещат по време на спора. Това е тяхната сцена за изява. Доста постоянно и сами предизвикат абсурда, с цел да има страст. Но безусловно постоянно знаят какво вършат. По време на кавгата се пригответе за пожар. По най-умелия манипулативен метод ще бъдете изкарани отговорно безличие. За да не изпадате постоянно в такива обстановки, се предлага с вашия Скорпион да спортувате нещо по-екстремно, с цел да може да изкарва експанзията си.

Стрелец

Негодуванието на Стрелеца постоянно е изразено тежко, даже грубо. Но и доста бързо отминава. За него не е значимо какво е станало, а какво ще става отсега нататък. Затова или ще се прави все едно нищо не се е случвало, или ще отдели няколко минути „ служебно " да оправите обстановката. Но внимавайте, в случай че прекомерно задълбаете казуса, може отново да избухне.

Козирог

Той е по-скоро наблюдаващ, в сравнение с участник в спора. Докато не му кипне. Тогава ще излее цялата си гняв. Едва ли ще ви наскърбява жестоко, само че може да счупи нещо или демонстративно да излезе от стаята, блъскайки вратата. Рядко крещи, само че когато се случи, гласът му надалеч се чува.

Водолей

Те са най-скритите лимонки в обстановка на спор. Можете да им крещите, да ги обиждате, а те ще си траят и ще се вглъбят в себе си. И тъкмо, когато сте се приели за спечелили, ще ви смажат с думи. И то такива, каквито минимум сте очаквали. Кавгата с Водолей постоянно води до потрес! Запомнете това.

Риби

Рибите са чувствителни и докачливи. Не обичат да се карат, тъй като постоянно изживяват тежко сходни моменти. Обикновено реакциите им са комбинация от гняв и отчаяние за какво ги подлагате на сходно нещо. Дори, когато самите те са инициирали кавгата. Но след това бързо им минава, дребен жест или блага дума ще ги накара да ви простят всичко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР