Овен Истината може да има няколко страни, но вие изберете

...
Овен Истината може да има няколко страни, но вие изберете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 октомври

Овен
Истината може да има няколко страни, само че вие изберете тази, която не нарушава ничии ползи, а освен вашите. Бъдете на равнище.
Телец
Колкото и да е необичайно интуицията ви през днешния ден няма да ви подведе в нито едно отношение. Бъдете другари със сърцето си и то ще ви отблагодари.
Близнаци
Днес не забравяйте да обадите родственици, на които сте дали обещание да го извършите. Имате някои задължения към тях, които не е добре да отлагате.
Рак
През този ден може да разгледате артикули за възстановяване на външния ви тип. Изберете нещо, което в действителност ще бъде потребно за вас, а не това което единствено ви харесва.
Лъв
Този четвъртък бъдете по-смели с предложенията си към останалите. Не се опасявайте, че ще ви откажат, в действителност вероятността е много дребна, само че по какъв начин ще разберете, в случай че не опитате.
Дева
Този четвъртък се погрижете за своята осведоменост. Задължително проучете двете гледни точки по въпроса, който ви интересува. В противоположен случай няма да образувате вярно мнение.
Везни
През този ден проявете повече грижа към здравето си. Ако имате време се обадете на лекаря си, с цел да уговорите среща за профилактични прегледи.
Скорпион
Бъдете сигурни, че желанията, които имате няма да навредят никому. Щом подхождате с чисто сърце не може да има неприятна развръзка.
Стрелец
Денят може да ви даде заричане от обичан човек, това обаче не значи, че то ще се сбъдне. Имайте го поради преди да съобразите проектите си с него.
Козирог
Ако през днешния ден срещнете ответна реакция в диалог с ваш непосредствен – не я подминавайте, а обърнете уместно внимание. В думите на другия може да има прикрито обръщение към вас.
Водолей
През този ден може да получите неприятна вест. Не подчинявайте мисленето си на нея. От всяка обстановка има излаз, тази не е изключение.
Риби
Днес не е неприятно да имате малко повече упоритост от нормално. Двойна доза самочувствие ще е половината от триумфа ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР