Овен Имате цял един ден, в който изцяло може да

...
Овен Имате цял един ден, в който изцяло може да
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 юни

Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание - помислете за това като за късмет да си отдъхнете.

Телец
Днес Вашият обичан човек ще Ви върне някакъв дълг, за приемането на който Вие дори и да се надявате сте не запомнили. Нека това деяние стане за Вас една приятна изненада и по тази причина не следва да се готвите интензивно за него – както морално, по този начин и физически.

Близнаци
Някой се кани напълно скоро да Ви попита, умеете ли да пазите загадка – нещо доста съществено и значимо от негова позиция. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любознанието, отговорете му почтено. Обийкновено не можете да премълчите единствено когато се отнася до личните Ви секрети, само че преди да отговорите утвърдително, помилете си дали сте сигурни, че ще запазите непознатата загадка вечно.

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Не би трябвало в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предходните. Освен че Вашият настоящ човек не е (а и не може да бъде) тъкмо копие на предходния, и Вие много сте се трансформирали. Новото би трябвало кардинално да се гради по новому. Особено при вас. И изключително в този ден...

Дева
Има дни, когато Ви се коства, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да употребявате времето рационално. Изучете техниката на другарство и си направете лист на местата, на които желаете да попаднете, с цел да бъдете подготвени незабавно, щом се окаже подобаващ миг. Да се овладее изкуството да се одобряват обстановките такива, каквито са, напълно не е лека работа, само че това ни учи на самообладание, а тъкмо нещо такова напълно не би Ви било ненужно. Днес в ушите Ви непрекъснато ще звучат добродушните предизвестия на един от членовете на Вашето семейство.

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!...

Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
От позиция на Вашия сътрудник, през днешния ден Вие ще бъдете безусловно непоносими, извънредно неразбираеми и доста сложни за другарство. От Ваша позиция всичко това ще бъде правилно единствено и само за него.. Рискувате да прекарате един не доста прелестен ден дружно и по тази причина май е по-добре да бъдете по-далече един от различен.

Водолей
Дошло е време да изясните връзките си с индивида, който напоследък не един път Ви е карал да преживявате и да се вълнувате. Да сложите точка на някои от проблематичните въпроси не е елементарно, тъй като прелестно разбирате, че това би означавало да сложите точка и на вашите връзки. Но най-малко би трябвало да изкажете своите искания... Нужна Ви е поддръжката от страна на непосредствен човек, на който няма да се постанова да обяснявате, за какво всичко ставащо е по този начин съществено и значимо за Вас. Работата ще Ви помогне да се отвлечете и да забравите, само че няма да постигнете кой-знае какви резултати. Мислите Ви ще са заети със напълно други неща...

Риби
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР