Овен Готови сте да възприемете света откъм комичната му страна.

...
Овен Готови сте да възприемете света откъм комичната му страна.
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 декември: Стрелците да следват реалността

Овен

Готови сте да възприемете света откъм комичната му страна. Каквото и да се случи към вас, единственият резултат ще е, че ще ви разсмее.

Телец

Не би било изненадващо, в случай че усетите себе си като персона с особена задача. От време на време към вас ще се оформят спорове, които ще съумеете да овладеете безусловно с две думи. Появата ви, където и да сте, ще бъде мотив за положително въодушевление.

Близнаци

Добронамереното ви отношение и подготвеност за съдействие ще са " ключът към всички затворени порти ". Умението ви да намерите верния метод и да кажете подобаващите думи ще ви завоюват освен фенове, само че и обожатели.

Рак

Занимайте се с креативните си планове. Доверете се на въображението си. Ще ви помогне освен да си изградите вярна идея, само че и да набележите по какъв начин да ѝ придадете действителна форма.

Лъв

Романтичното въодушевление ще ви извърши напълно и необратимо. Подчинете му се. Ще ви подскаже най-лесния метод за реализиране на синхрон във всички типове контакти.

Дева

Размислите ви главно ще са ориентирани към предишното и към постигнатото. Аналитичните ви качества ще са изключително мощни. Може би, разсъждавайки над непознатите неточности, освен ще забележите и своите, само че и ще установите по какъв начин да не ги допускате в бъдеще.

Везни

Поведението на някой от новите другари може да ви разочарова. Не се измъчвайте ненужно. Правилната тактичност е да заложите на тестваното, което е потвърдило цената си.

Скорпион

Оставете фантазиите, следвайте действителността. Преживяванията ще са необикновени, само че незабравими. Може да не ги разберете, само че това няма да ви попречи да се забавлявате.

Стрелец

Обстоятелствата ще са динамични, постоянно нелогични. След като не можете да ги контролирате, печелившата тактика е да им се подчините. С малко повече фикция бихте могли да превърнете дефектите в резултати.

Козирог

Опитайте се да замените прагматизма с " лъжичка коледна магия ", въпреки и за малко. Излизането от границите на действителността ще ви хареса, без значение че първоначално може да ви се стори плашещо.

Водолей

Не се включвайте в разногласия по тематики, за които не разполагате с неоспорими причини. Ще ви засегне не толкоз фактът, че сте губещата страна, колкото скептичното отношение на останалите участници, поучават от az-jenata.bg

Риби

Овладейте упоритостите и действайте с умерено движение. Няма да разполагате с подобаващи условия за комплицирани решения и заплетени задания, тъй че не се и захващайте, с цел да не съжалявате за пропиляното време.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР