Овен Днес за вас ще се грижат много красиво и

...
Овен Днес за вас ще се грижат много красиво и
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 декември: Куп проблеми и неприятни изненади за тези 3 зодии

Овен
Днес за вас ще се грижат доста красиво и прочувствено, освен това демонстрирайки изключителна деликатност към вашата персона. Постарайте се да се отплатите на обичания човек за тези дейности с изключителна реципрочност, откровена наслада и топли усеща.

Телец
Днес доста неща в персоналния ви живот ще зависят от вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които ви обкръжават. И към вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.

Близнаци
Днес на вашия обичан човек ще се желае да чуе от вас единствено една дума, която вие добре знаете, само че по някакви аргументи повтаряте много рядко. Задачата ви е да си спомните тази дума и да я употребите, когато е нужно. Ефектът ще бъде поразителен!

Рак
Няма значение по какъв начин ще се държите през днешния ден. Може да го вършиме по метод, който най-вече ви харесва, само че е наложително да намерите по какъв начин да покажете на близките, че го вършиме откровено и фактически говорите това, което мислите. Това е отлична тактика, която ще ви даде опция да поработите над обстановката от разнообразни страни.
Затова откакто изпратите електронно писмо, позвънете на индивида, за който е адресирано, или поговорете с него персонално. Има възможност с един диалог да не можете да уредите всичко. Не се опасявайте, че ще изглеждате прекомерно многословни. Все отново най-важна е яснотата!

Лъв
Чувствате, е на процедура в работата сте попаднали в задънена улица. Това не е най-приятното положение, само че в случай че обсъдите своите отдавнашни фантазии, още веднъж ще усетите вяра. Открити сте за нови хрумвания, само че доста мощно ви напряга възприятието, че би трябвало неотложно да вземете решение по този мотив. Ангажирайте мозъка си и креативното решение единствено ще се появи.

Дева
Не единствено че обмисляте всичко, а и дейностите ви са дълбокомислени. Представяте си, по какъв начин би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да действате незадълбочено. Бихте желали още по-дълбоко схващане от средата, която населявате. Заемете се с това - днешният ден е доста подобаващ.

Везни
Вашият обичан човек няма да желае да прекара през днешния ден толкоз време, колкото ви е належащо и по тази причина сред вас може да зародят избрани спорове по този въпрос. Постарайте се да ги урегулирате по кротичък път, без да прибягвате към рискови ограничения.

Скорпион
Не поемайте отговорност поради другите и е желателно да избягвате обстановки, в които те биха зависели от вас. Самостоятелната работа не е толкоз приятна, само че е доста по-ефективна от присъединяване в каквито и да било взаимни планове. Днес ще сте по-малко разговорчиви от нормално, а това може да се стори необичайно на околните ви. Постарайте се да не давате мотив за съмнения и ревнивост - и едното и другото през днешния ден доста биха усложнили връзките. Крайно нежелателно е да вършиме покупки и дори да посещавате търговски обекти, изключително през втората половина на деня.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпроси, свързани с дълготрайно обмисляне.
Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава огромно значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните ви хора са уверени, че постъпките ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са ви потребни в работата.

Водолей

През този ден може да ви бъде мъчно да поддържате непрекъсната връзка с хора от надалеч, а също и с представители на вашата професионална среда, с блюстителите на закона или правовия ред. Далече от вкъщи може да се окажете обезпокоени заради дефицит на средства, или да изпитате липса на комфорт.

Не се предлага да търсите обходни пътища за решение на проблемите: да вземем за пример да давате рушвет на длъжностни лица, или да се карате с тях. Това ще ви охарактеризира по несъответствуващ метод, а и най-вероятно има и по-лесен метод да постигнете мечтаното.

Риби
Изключително привлекателни сте, и изобщо не може да се оплачете от дефицит на другарство. Даже поражда противоположния проблем: диалозите ви лишават доста време и няма по кое време да се занимавате с неотложни неща. А Вашето внимание чакат доста забавни задачки! Творческият ви капацитет е доста висок и богатата ви фикция има възможност да откри ненадейно приложение. Много от представителите на този знак на Зодиака в този момент са склонни да се намесват в непознати неща и да вършат опити да „ оправят” и „ подредят” живота на своите близки. Ако и вие имате такива планове, постарайте се, да бъдете по-деликатни!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР