Овен Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се

...
Овен Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се
Коментари Харесай

Овен: Днес ще трябва да сте по-внимателни

Овен
Днес ще би трябвало да сте по-внимателни и да се опитате да се преценявате с възприятията на другите. Може малко да ви помръзва, само че не очаквайте някой различен да ви свърши работата. Добре е да не се пробвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша изгода. asdasdas `sadasd 

Телец
Ако мислите, че вчерашния ден е бил прелестен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сърпрайзи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, елементарно може да разберете по какъв начин ще се чувствате, когато започнете да получавате това, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от дарове и знаци на внимание. Проявете признателност и помислете, с какво може да зарадвате своя сътрудник в отговор.

Близнаци
Може да разчитате на триумфи, само че вероятно през днешния ден ще са Ви нужни сръчност, комбинативност и богата фикция. Ще съумеете да заобиколите поставените клопки, и по едно и също време с това да създадете трудности по пътя на конкуренцията. За страдание всичко това е обвързвано с колосално нервно напрежение и по тази причина още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от отмора. Много рискова е непроверената информация - както тази, която популяризират за Вас, по този начин и другата, която Вие получавате. Кажете „ не ” на сплетните, а в случай че е допустимо, не давайте мотив за тях.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Ако сте измислили нещо напълно ново и желаете да го издемонстрирате пред всички присъстващи, през днешния ден ще имате отличен късмет да извършите това. Ще извършите това, което обожавате повече от всичко: направете представлението. Вашите фенове на драго сърце ще го гледат, и дори сътрудниците Ви на драго сърце ще Ви приветстват. Публиката желае повече! Продължавайте в същия дух.

Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време.

Везни
Почти сте всикнали с уморителната и непризната роля на незачитан водач. На раменете Ви ще легне независимото приемане на значими решения и надзор на обстановката. Ако от сутринта не Ви се желае да излезете от под одеалото, не се насилвайте през целия ден. Това, несъмнено, може да стане, в случай че има опция. Не обръщайте внимание на неудачниците, които основават проблеми на всичко в близост. През втората половина на деня някои от Вас може да усетят необяснима горест. Днес са вероятни настоятелен или персонални пътувания. Трябва да се отличавате от общата маса. Един от главните правила на този ден е, да не лентяйствате.

Скорпион
Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, само че през втората деловата Ви интензивност внезапно ще спадне. Планирайте деня си в сходство с това, без да отлагате значимите задания. Вечерта няма да се чувствате зле, в случай че останете да си почивате вкъщи, измежду привичната удобна конюнктура. Не бъдете прекомерно подозрителни към околните си хора: през днешния ден сте склонни, в случай че не от всяка дреболия да вършиме покруса, то най-малко драма. В обещанията си също бъдете внимателни – склонни сте да внушавате напразни очаквания на хора, които са Ви напълно безразлични.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С наслаждение бихре се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, умерено разположили се в ярката цветна кабинка и евентуално бихте следили луната, и бихте се наслаждавали на свистенето напразно в ушите си. Може ли и да измислите нещо за подмяна? Направете всичко, което е по силите Ви, с цел да реализирате своите хрумвания.

Водолей
Да се свиете на кравай, да се заврете в най- длечния ъгъл и да се покриете с някаква дрипа.... Да, през днешния ден не сте най- общителния човек, а и не желаете да бъдете. А и по принцип, никой не Ви кара... Общуването с обичания може да ограничите до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от две думи: „ Обичам те ”, и всичко ще бъде задоволително.

Риби
Предстои Ви не лек диалог с Вашия обичан човек. Възможно е от него да си изясните няколко неприятни за Вас истини, с които ще се наложи или да се помирите, или изрично да не се съгласите, само че тогава ще се наложи да си търсите различен обичан човек.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР