Овен Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.

...
Овен Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.
Коментари Харесай

Вижте какво да очаквате от днешната събота

Овен
Днес ще имате огромна потребност от съвет на другар. Той ще се окаже доста скъп и навременен, и ще Ви помогне да оправите връзките си със своя обичан човек. Само че не би трябвало да извършите всичко буквално, тъй като на всички е известно, че безспорни истини не съществуват.

Телец
Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият обичан човек, с изключение на Вас, има и още доста други ползи и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за следващ или за първи път да се убедите. Не си коства да ревнувате, тъй като е неефикасно.Ще бъдете изцяло задоволени и няма да се постанова да се сравнявате, в случай че се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци
В утринните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите истински занимания или по този начин мечтаната независимост. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за самостоятелния метод на живот. Възможни са незабавни домашни задания, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви опити, както и механически тествания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически субстанции, спазвайте разпоредбите по техника на сигурност, а в случай че те към този момент не са настоящи, пробвайте там, на място, да изработите нови.

Рак
Не може да се каже, че това е най-удачният ден за промени. Не че такива напълно не са Ви нужни, само че просто през днешния ден каквото и да се промени, то не е на положително. Останете правилни на своя обичан човек, на своите навици и дори на своите дефекти. В тях също има избрана хубост.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
Очакват Ви неприятни промени в персоналния живот. Повече не би трябвало да затваряте очи за събития и обстоятелства, които досега сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това тъкмо през днешния ден може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към реализирането, а триумфът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от дефицит на сила.Днес може да приключите с доста стартирани преди неща.

Везни
Вашият обичан човек няма да иака да прекара през днешния ден толкоз време, колкото Ви е належащо, и по тази причина сред вас може да зародят избрани спорове по този въпрос. Постарайте се, да ги урегулирате по кротичък път, без да прибягвате към рискови ограничения.

Скорпион
Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия обичан човек през този ден, че единствено Вашето престояване паралелно с него, без значение дали ще е морално или физически, ще може да му помогне най-малко малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец
Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и напълно не Ви е безразлично по какъв начин се усещат, и какво е тяхното въодушевление. Няма да Ви е все едно, в случай че някой от тях се тормози за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може искрено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие задоволително поддръжка? Ако отговорът Ви е „ не”, може би просто сте не запомнили, да поискате помощ. Днес е уместно време, да си дадете сметка, изказвате ли, въпреки и от време на време, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат предпочитание въпреки понякога да Ви оказват помощ.

Козирог
Ще се появи опция да осъществите своя отдавнашна фантазия. Единственото, което може да Ви попречи, това е дефицитът на убеденост в себе си. Отделете повече време на общуването с тези, които Ви имат вяра и не икономисват думите на поддръжка и на похвали, и ще почувствате, че позитивните трендове набират мощ. Денят е доста подобаващ за работа с документи, попълване на анкети и формуляри, а по този начин съшо и за работа с публични организации. Ако пътувате, няма да имате проблеми. Не би било зле да пътувате с някой от членовете на фамилията.

Водолей
През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите наколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.

Риби
Денят ще се подрежда не напълно по този начин, както сте очаквали и ще се наложи да вършиме промени в проектите, които сте си създали. Бъдете подготвени да импровизирате! Именно от това, до какъв брой бързо сте в положение да се ориентирате в обстановката, ще зависят резултатите през този ден. От остарели другари може да получите много скъпа информация. Роднините може да Ви сервират сърпрайзи, които, за жалост, няма да са от най-приятните. За благополучие не става дума за някакви фактически съществени проблеми, а на дребните недоразумения ще реагирате по този начин, както се поставя - с комизъм, само че без непотребни прекарвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР