Овен Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и

...
Овен Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и
Коментари Харесай

Стрелец: Днес много интересен човек няма да сваля поглед от Вас

Овен
Днес ще бъдете като в никакъв случай отзивчиви и обаятелни и толкоз, че като магнит ще притегляте друг жанр непознати хора. Възможно е сред тях да се окаже и този, който толкоз от дълго време търсите в безликата навалица и до този миг все не сте могли да откриете. Поогледайте се! 
 
Телец
Няма нищо по-хубаво от компанията на сродна душа, а Вие чудесно го знаете... И с помощта на това, че небесата през днешния ден са настроени благодушно, а това въодушевление се предава и на Вас, ще се появи голямо предпочитание да пообщувате с хора, с които си наподобявате. От общуването с тях бихте желали да получите чувство за другарство. Има опция да срещнете през днешния ден човек, който няма да Ви остане единствено другар, та по тази причина се облечете по-представително.

Близнаци
Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.

Рак
За да съумеете да завоювате сърцето на Вашия обичан човек през днешния ден, би трябвало да се чувствате уверени в себе си не на 100, а на двеста %. Най- дребното подозрение в личните Ви сили, и Вашата фантазия ще се разсее като пушек в неопределеното бъдеще. Не и давайте такава опция.

Лъв
За Вас този ден ще бъде не чак толкоз занимателен и не чак толкоз забавен, колкото би Ви се желало. Ще се наложи независимо да генерирате нови хрумвания и да си поставите цели, с цел да не започнете да скучаете. В връзките с околните бъдете по-деликатни, защото през днешния ден сте склонни да се държите освен натрапчиво, само че и деспотично. Във връзка с това са евентуални спорове с представители на Вашия знак, а също и с Овни и Стрелци. Денят е удобен и за тези представители на личния Ви знак, в случай че са решили най-накрая да поканят на среща привлекателна персона, и да и опишат за своите сантиментални усеща. Очакват ги доста приятни мигове.

Дева
За този ден най-важното е, да вършиме всичко с лекост и да говорите, без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, демонстрира, че е вярно. Ако ли нещата стоят „ в противен случай ”, следва да се замислите за целесъобразността на това деяние. Може би, без него може някак си да минете?...

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
Отношенията Ви с околните се стабилизират. Днес доста по-лесно от всеки различен пут ще съумеете да постигнете съглашения и договорености със „ комплицирани ” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете освен да преодолеете личните си вътрешни несъгласия, само че и на другите да помогнете за реализиране на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате гении, за които досега не сте си давали сметка, и да имате предпочитание да ги издемонстрирате на всички поред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в сантименталните връзки може да стане ревността и стремежът на обичания за извънреден надзор над Вас.

Стрелец
Днес доста забавен човек няма да смъква взор от Вас. Възможно е да е решил да Ви избере за дълги връзки – любовни, настоятелен или Бог знае какви. Помислете си дали в действителност това е индивидът, с който бихте желали да сключите съюз?... Не позволявайте самоувереното му и смело държание да Ви заслепи до толкоз, с цел да не можете да разберете същинската му същина. Но в това време не трябва и да мислите, че крие кой-знае какви дефекти. Постарайте се да опознаете този човек повече, и вземете решение, когато имате повече информация.

Козирог
Поръчките и разнообразните покупки неведнъж ще бъдат през днешния ден за Вас прелъщение. Възползвайте се от своя сериозен взор, с цел да не обръщате внимание на обявите за разпродажби и пообиколете, без да жалите краката си. Отложете неотложно удоволствията и в последна сметка това ще Ви спести доста време. Безпокойството Ви за пари ще се разсее незабавно щом осъзнаете, че не можете да извършите нищо в дадения миг. Приемете обстановката такава, каквато е, и се избавете от неприятности за много дълго време.

Водолей
Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.

Риби
Хората, които Ви познават и обичат, по никакъв начин няма да се учудят, че от време на време изпускате по някоя непремерена дума. Така че в случай че през идващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от нормално, на никой от околните Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, в случай че се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава откровеност и искреност? Тогава, откакто извършите такова изявление, в качеството на опрощение, предложете на своя събеседник, да го придужите, до момента в който се качи в таксито...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР