Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно

...
Овен Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 септември: Кофти ден за 4 зодии

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере аргументите, които са Ви подтикнали към това или това деяние. Същите тези дейности той ще преглежда от своя позиция и е изцяло допустимо да ги назове с много неприятни за Вас думи. Все отново се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безсмислени разноски.

Близнаци
Денят ще донесе много обстановки, изисквайки умерено и съществено отношение. Не оставяйте без внимание нито своите, нито непознатите неточности. Ще Ви е нужна бдителност и предпочитание да изучите детайлно всеки проблем, изискващ позволение. Не се опасявайте че ще бъдете наречени буквоядец и заядливец, а задавайте колкото се може повече въпроси и събирайте потребната информация лека-полека.. Възможна е появяването на нови съдружници и хора, които ще играят огромна роля в бъдещия Ви професионален и персонален живот.

Рак
Много елементарно ще бъде през днешния ден да Ви обиден, обидят или наранят. Разбира се, Вашите близки и родственици ще виждат това и интензивно ще се пробват да наблюдават всичките Ви усеща, само че и Вие ще би трябвало да се погрижите за себе си. Ако от по-рано знаете, какво ще Ви аргументи болежка, по добре е да го избягвате, доколкото е допустимо.

Лъв
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи много да се потруди, с цел да Ви уговори да постъпите по един или различен метод.Възможно е, затруднение за бързо намиране на пресечна точка да бъде Вашето твърдоглавие, а може би и безконечната Ви убеденост в своята справедливост.

Дева
Ако напоследък сте се усещали като в мъгла, през днешния ден ще получите доста значими вести, които ще хвърлят светлина на Вашето замесване. Облаците се разсейват и на небето още веднъж светва слънце. Ситуацията стартира да се прояснява, отчасти заради това, че на собствен ред Вие стартирате да разбирате, какво желаете да постигнете по-нататък. Поставените цели усъвършенстват ситуацията Ви, и по тази причина ги следвайте. Не обръщайте внимание на песимистите, които сочат опасности или възможни затруднения.

Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хората, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително институция или необятна мрежа от услуги.

Скорпион
Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо. Настройте се за това по- рано.

Стрелец
Днес ще се деянията като не изключително свестен човек. Това може да провокира напълно естествено неспокойствие и в случай че не раздор, то най-малко огромен скандал. За да се избегне такова развиване на събитията, би трябвало да извършите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в детайлностите, и без да се пробвате да осмислите ставащото.

Козирог
Винаги сте били индивида, при който другите са идвали за съвет, утвърждение или някой лев на заем, с цел да могат да си доплатят сметката за тока, да вземем за пример. Значи ли това, че можете да поддържате единствено такива връзки? Едва ли. Ако би трябвало да сме точни, тогавашният Ви обичан е доста евентуално в даден миг да стартира да си прави проекти, по какъв начин още веднъж неусетно да се върне в живота Ви. Ако сте „ за”, не се опасявайте, да извършите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че в случай че и в този момент допусне някаква неточност, самичък ще заплаща за нея...

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Напрежението през денонощието последователно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решение на настоящи задания освен директни, само че и „ обиколни” и неофициални пътища. Старайте се да не се пробвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други сходни способи. Преди да извършите нещо, убедете се, че сте избрали вярното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР