Овен Днес може да научите интересна информация. Не бързайте да

...
Овен Днес може да научите интересна информация. Не бързайте да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 февруари

Овен
Днес може да научите забавна информация. Не бързайте да мислите по какъв начин да я употребявате. Може би просто би трябвало да я подминете.
Телец
Този вторник е добър ден за инвестиции. Не се изкушавайте да харчите. Ако в този момент деянията воля ще можете да спечелите доста повече. 
Близнаци 
Този вторник не бъдете прекомерно припряни. Сега е ден, в който да деянията самообладание и мъдрост. Опитайте се да се погледнете в профил.
Рак
Този вторник не бъдете прекомерно подозрителни. Ако имате защо да съжалявате помислете за първокласен реванш. Голите думи няма да ви оказват помощ. 
Лъв
Този вторник пред вас ще просветне. Бъдете по-оптимистични и доброжелателни. Нищо не е толкоз неприятно, колкото наподобява.
Дева
Днес ще може да разчитате на повече от едно приятелско рамо. Това е отлично и значимо, само че внимавайте да не ви стане табиет. 
Везни
Този вторник бъдете подготвени за борба. Победата ви е в забрадка вързана, само че въпреки всичко не разчитайте единствено на шанса си и на слабостта на съперника.
Скорпион
Каквото и да извършите през днешния ден, то ще се обърне против вас. Помислете добре дали да не изберете примирието пред позорната загуба.
Стрелец
Този вторник ще може да се реванширате за ваша остаряла постъпка. Бъдете великодушни, както в никакъв случай до момента - другата страна го заслужава.
Козирог
Този вторник не се скъпете на похвали. Имате да изтривате много неприятни думи. Хубавото е, че бързо ще свикнете и ще ви хареса. 
Водолей
Този вторник е доста евентуално да сте не запомнили, че сте дали заричане. Ще може да се измъкнете от обстановката, само че ще би трябвало да се потвърждавате известно време. 
Риби 
Този вторник не казвайте огромна дума. Сега вашата задача е да слушате и да мислите - постепенно, само че продуктивно. Има време за дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР