Овен Днес хармоничният тригон на Венера-Марс може да вдъхнови творческото

...
Овен Днес хармоничният тригон на Венера-Марс може да вдъхнови творческото
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днес

Овен
Днес хармоничният тригон на Венера-Марс може да въодушеви креативното ви мислене и дейности, свързани с потреблението на вашите запаси като пари, движимости, други активи и гении. Търсете вдъхновението и избягвайте да бързате с всичко, което може да докара до загуба.

Телец
С напредването на деня ще се ускори склонността ви да говорите доста или да действате преждевременно, защото Меркурий образува дисонантен аспект към Марс, който към този момент е във вашия знак. Може да се породи дух на импулсивност, което да докара до дребни проблеми.

Близнаци
Влиянието на Меркурий с Марс може да ви подтикне към импулсивни дейности и да се изпуснете да кажете нещо, което не би трябвало и това да ви сътвори проблеми. Този пренос е краткотраен, само че може да породи прочувствено или психическо отчаяние и напрежение.

Рак
Настроението по-късно през днешния ден може да бъде малко по-възбудимо или с напрежение, защото Меркурий образува квадрат към Марс. Внимавайте за непотребни мнения отвън тематиката на диалозите, които може да са прекомерно остри. Може да се почувствате неспокойни.

Лъв
Днес ентусиазмът нараства, търсите или притегляте хора, които оказват помощ да подтикват вашите мисли и решения. Разговорите могат да бъдат изключително забавни и концепциите, генерирани посредством този взаимообмен, могат да бъдат много ползотворни.

Дева
Лунният пренос през третия ви безоблачен дом преди обед подтиква вашето любознание, само че дисхармоничният аспект на Меркурий и Марс подсказва, че не би трябвало да бързате с дейностите или думите си и когато е належащо би трябвало да помислите добре.

Везни
Днес можете да откриете градивни решения на скорошни проблеми. По-късно може да деянията неспокойствие и да се появят различия с близките заради нехармоничното взаимоотношение сред Меркурий и Марс. Най-добре е да не говорите преждевременно и без да мислите.

Скорпион
Може да се почувства известно напрежение в общуването или дейностите, което може да докара до ненужни затруднения. Опитайте се да не бързате с нещата и не позволявайте на другите да ви управляват, тогава ще имате по-голям късмет да разрешите проблемите.

Стрелец
Днес Меркурий образува сложен аспект с Марс, който може да генерира известно напрежение към вас. Нетърпението ви може да сътвори проблем, изключително с концепциите. Внимавайте и не правете прекомерно прибързани изводи, и не предприемайте бързи дейности.

Козирог
Днес е елементарно да кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Към вас може да бъде отправено интелектуално предизвикателство. Венера си хармонизира с Марс и ви носи страхотната сила за креативен, сантиментални и развлекателни занимания.

Водолей
Възможно е фамилните или домашните въпроси да влязат в несъгласие с вашите проекти или хората, близки до вас да се нервират от вниманието ви към други неща. Лесно могат да зародят различия.

Риби
Може да има конкурентоспособност с другите, която повече ви нервира, в сравнение с да ви стимулира. Опитайте се да не пускате проектите си в деяние, тъй като сте прекомерно нетърпеливи - изчакайте, до момента в който станете по-уверени и имате време да вложите повече мисъл в тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР