Овен Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни

...
Овен Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 22 януари 2023 г.

Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на диалога, който ще Ви мине през разум да проведете с членовете на фамилията си. За страдание това ще провокира съществени различия. Може би вместо да дрънкате на вятъра, е по-добре да помислите, по какъв начин да решите казуса с парите. Всъщност, имате късмет да измислите нещо стойностно и напълно не неприятно.
Телец
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Голяма е вероятността през този ден, да се скарате с Вашия обичан човек за нелепости, и то - да се скарате много съществено. Нека това не Ви разстройва: сходни случаи са предопределени, с цел да може „ да се изпуска парата ”, а и да се смъква натрупалото се напрежение.

Лъв
Всички присъстващи, а и вашите другари, през днешния ден мощно ще завиждат на връзките сред Вас и Вашия обичан човек. Постарайте се да извършите всичко допустимо за това, че завистта им да бъде обоснована – т.е., въпреки всичко да има някакво съображение за нея. За да не се любуват останалите на сапунени мехури...

Дева
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...

Стрелец
Този ден би трябвало да прекарате измежду природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо сходно! Достатъчно е в тази жега даже единствено да се подържите един различен малко за ръка...Това в действителност при всички положения може да си позволите.

Козирог
Може да се раздавате, а може и да вършиме това прекомерно доста. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на крайщата не може да се чувствате задоволени, в случай че не се потопите изцяло в това, което вършиме. В същото време би трябвало да се убедите, че към края на деня ще имате в излишък задоволително сила, с цел да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както прилича. Ако нямате сили за това, значи нещо незабавно би трябвало да се промени.

Водолей
Днес за Вашия обичан човек ще бъдат свойстени нелогичните действия, които ще Ви хвърлят в случай че не в гняв, то най-малко в неразбиране. Може и да има някаква самобитна логичност в тях, просто Вие да не можете да я схванете?Но в случай че все-пак я откриете, ще започнете ли да разбирате своята половинка доста по-добре?...

Риби
Този ден може да бъде изпълнен със знаци и по тази причина се постарайте да бъдете оптимално деликатни и наблюдавайте света към себе си. Обръщайте изключително внимание на необикновените съвпадения и не се учудвайте, в случай че някой различен стартира да се държи по напълно нетипичен за него метод. Продължавайте да вървите по пътя, по който се движите в този момент. Ако усетите някакво безпокойствие за неща, които се отнасят за живота Ви, точно през днешния ден може да намерите толкоз нужното Ви утешение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР