Овен -Денят ще ви зарадва с много взаимност и добра

...
Овен -Денят ще ви зарадва с много взаимност и добра
Коментари Харесай

Фантастична неделя за 4 зодии, чака ги голяма изненада

Овен -Денят ще ви зарадва с доста реципрочност и добра вест. Тази неделя ще се запомни като решителен ден в живота ви. Не бързайте да се хвалите с достиженията, с цел да не ви завидят.

Телец- Ако през този ден желаете да бъдете разбрани бъдете прями. Не се опасявайте от отсрещната реакция. Шансът да бъдете разбрани вярно и признати е голям.

Близнаци- Тази неделя ще ви срещне с човек от далечното ви минало. Не се подавайте на потиснатост. Каквото било - било, в този момент би трябвало да обърнете внимание на бъдещето си.

Рак -Тази неделя няма да ви отнеме нищо, от това, което не желаете да дадете, тъй че не се опасявайте. Нали знаете, че колкото повече даваме, толкоз повече получаваме.

Лъв -Тази неделя дава обещание да е вълшебна и вашата задача ще е да се насладите на всеки един момент от него. Очаквайте някой да ви показа свое съкровено предпочитание.

Дева- Тази неделя страховете ви и подозренията ще са изцяло неоснователни. Ако се замислите добре няма да намерите нито една действителна причина за тях, а интуицията от време на време подвежда.

Везни -Бъдете себе си и всичко ще се развие по метода, по който сте си го представяли. Бъдещето ще ви покаже напълно скоро, че ще сте били прави.

Скорпион- Не се отхвърляйте на половината път. Сега може да покажете, че желанията ви са същински. Не се колебайте да действате с обсег.

Стрелец- Тази неделя ще пристигна моментът да кажете ясно какво тъкмо желаете. Не че няма да има различен път, само че моментът ще отмине. Сега ще бъдете разбрани.

Козирог- Тази неделя ще ви подари с чудеса, за които доста сте дали от себе си. Насладете им се напълно и към този момент започвайте да творите новите си фантазии.

Водолей - Неделята ще ви подари неповторими чувства. Не се тормозете в случай че се видите в нова и друга светлина. Човек не стои на едно място.

Риби- Тази неделя ще получите дълго чакат подарък. Отдавна сте не запомнили, че го желаете. Прекрасна неделя!

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР