Овен Безусловният плюс на този ден е, че Ви е

...
Овен Безусловният плюс на този ден е, че Ви е
Коментари Харесай

Лъв: Само от Вас зависи, ще се сбъднат ли мечтите Ви днес

Овен
Безусловният плюс на този ден е, че Ви е предоставена съвсем цялостна независимост на деяние. Ще можете да взимате решения независимо, и да реализирате своите проекти в живота, без да очаквате поддръжка и утвърждение от който и да било. На последните през днешния ден напълно не би трябвало да разчитате, защото против Вас ще са и тези, които до наскоро са били на Ваша страна. И в персоналните връзки нещата ще бъдат комплицирани, като не един път ще имате чувството, че се доближава стихия, и то не на смешка. Някак ще съумеете да загладите острите ъгли, само че за по-нататъшни взаимоотношения не може да става и дума. 
 
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Денят е удобен за взаимно правене на дълготрайни проекти: доста дълготрайни и доста взаимни. Грубо казано, това значи, къде ще бъдете след пет-десет години, с какво ще се занимавате, какви цели и задания ще имате и по какъв метод ще се развиват Вашите връзки. Дори да не стигнете сега до нищо рационално, най-малко ще си помечтаете.

Рак
Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен метод да изразите измененията, коити стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, само че за в този момент нищо не предприемайте. Днешният ден е извънредно подобаващ за спокойни размишления и правене на проекти, само че не е доста добър за дейни дейности. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и надали ще желаете да се лишите от това наслаждение.

Лъв
Само от Вас зависи, ще се осъществен ли фантазиите Ви за щастлива обич с този човек през днешния ден, или няма да се осъществен в никакъв случай. Правилно формулирайте задачата си, настройте се за победа и започнете решителна битка със суровата действителност на правото да обичате и да бъдете обичани. Основните правила са три: да виждате задачата,да вярвате в себе си и да не се страхувате от трудностите.

Дева
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Везни
Опитайте се да прекарате деня умерено, като избягвате непотребните разтърсвания и в случай че не се пробвате да решавате свръхсложни задания. Умението да се задоволявате с малко и тъкмо да оценявате своите благоприятни условия ще са Ви нужни, в случай че планирате да посветите деня си на превъзмогване на професионални компликации. Финансовата картина е постоянна. Може да се вършат огромни покупки и крупни вложения - няма да похарчите парите си на вятъра. Старайте се да избягвате както физическите, по този начин и прочувствените натоварвания, тъй като може да станат причина за неуспехи.

Скорпион
Настроени сте много уверено! Възможно е, да сте си сложили цел, която малко да излиза от рамките на Вашите благоприятни условия. Макар че постоянно без съмнение се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, тъй като другояче решаването им може да Ви принуди, да поемете непотребен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите планове, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.

Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.

Козирог
Ако са Ви скъпи основаните с някого връзки, или желаете да запазите своята известност, не предприемайте никакви съществени крачки през първата половина на деня. Вашата храброст в комбиниране с идеализма и самоувереността може да Ви отклони, и да се стигне до разрушение на това, което сте създавали с огромен труд. Истината, която гласи, че би трябвало да се бърза постепенно, ще бъде доста подобаваща за втората половина на деня. С огромно внимание шлифовайте всеки подробност и тогава и в най-хлъзгавата обстановка ще бъдете надеждно застраховани от неуспехи.

Водолей
Днес и през идващите няколко дни е най-добре да си сложите сигнален знак, защото от Вас не би трябвало да чакат обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на възприятията си да се проявят, само че в случай че фактически се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено въодушевление, тъй като другояче доста ще ги разтревожите.

Риби
През този ден ще бъдете изправени пред нобходимостта да се подчинявате на някакви извисквания: строго професионални, юридически или битови. От това, до какъв брой сте послушни, сдържани и дисциплинирани, може директно да зависи Вашето бъдеще. Не би трябвало да разваляте връзките си с по-възрастните и опитни сътрудници или с представителите на закона, а по-добре се вслушайте в препоръките им. Ако внесете малко повече порядък в живота си, проблеми няма да има.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР