Овен Ако имате постоянен партньор , а не се чувствате

...
Овен Ако имате постоянен партньор , а не се чувствате
Коментари Харесай

Вижте какво Ви очаква през деня според звездите

Овен
Ако имате непрекъснат сътрудник, а не се чувствате задоволително удобно и щастливо, през днешния ден има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е прекомерно евентуално да се увенчае с триумф. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните.

Телец
Днес за вас с обичания Ви човек може да зародят всевъзможни много комплицирани проблеми. Вместо да ги решавате независимо, обърнете се за помощ към другари, близки и познати.Този метод вероятно не е най-лошия, само че все-пак окончателното решение би трябвало да вземете Вие.

Близнаци
Каквото и да се случи през днешния ден посред ви, то единствено повече ще Ви сближи. А това значи, че всевъзможни неприятности и трудности в живота не могат да Ви изплашат, щом сте дружно. Нали помните: елементарно се чупи една пръчка, само че напълно не по този начин стоят нещата с цяла връзка. Това е годно и за този ден...

Рак
Денят ще се окаже извънредно спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, само че ще постъпите по своему и ще бъдете напълно прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава опция да обсъдите доста вълнуващи въпроси. Бъдете откровени и не се съмнявайте, че Ви схващат вярно. Освен това денят е подобаващ и за огромни покупки.

Лъв
За Вас този ден ще бъде не чак толкоз занимателен и не чак толкоз забавен, колкото би Ви се желало. Ще се наложи независимо да генерирате нови хрумвания и да си поставите цели, с цел да не започнете да скучаете. В връзките с околните бъдете по-деликатни, защото през днешния ден сте склонни да се държите освен натрапчиво, само че и деспотично. Във връзка с това са евентуални спорове с представители на Вашия знак, а също и с Овни и Стрелци. Денят е удобен и за тези представители на личния Ви знак, в случай че са решили най-накрая да поканят на среща привлекателна персона, и да и опишат за своите сантиментални усеща. Очакват ги доста приятни мигове.

Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордете с обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Скорпион
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Стрелец
През цялото време през днешния ден ще Ви се коства, че някой желае да Ви се качи на главата! Възможно е това да бъде и Вашия обичан човек. Само че това чувство може да се окаже както същинско, по този начин и лъжливо, и то в идентична степен. Вашата задача е, да извършите всичко допустимо, че даже и някой да има такова предпочитание, то да не може да се реализира.

Козирог
През този ден сред Вас и Вашия обичан човек може да застанат парите Именно паричният въпрос е в положение да скапе всички, дори и най- доверителните и сантиментални връзки... Звездите се надяват, че никога няма да допуснете това!

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
В сантименталните и фамилни връзки може нещо да не Ви схванат до край. Постарайте се, да стабилизирате паричните си разноски. Не се оказвайте от решение на насъщни проблеми, само че не прибягвайте за задачата до алкохол или други типове стимулатори. Постарайте се, да деянията сензитивност, с цел да избегнете илюзия или самозаблуда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР