ОВЕН (21.03 – 19.04)Труден период, но като гоните амбициозни цели...

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Труден период, но като гоните амбициозни цели...
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 – 19 ноември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Труден интервал, само че като гоните амбициозни цели... През уикенда Овните се изкушават да създадат крачка обратно, от понеделник ще напредват по-уверено, въпреки и постепенно по проекта си. От вторник до четвъртък работете безрезервно, но дръжте сметка и за здравето си, силите ви не са безкрайни, нито е времето да налагате с диктат положителните си хрумвания. Изчакайте за промяна на служебно място и не се поддавайте на провокации на околни, в делата се изисква нерешителност. В петък не спорете с обичаните, нали постоянно печелите сърца с такт и откровеност.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега ви се ще да оползотворите всяка делова опция, която 7-дневието ви сервира. По-добре Телците да следват нормалния си режим на работа и отдих, а купоните да редуцират още от събота. В понеделник не споделяте нашироко хрумвания и паники, сами ще прецените за кои задания имате време и сили. Вторник ще покаже, че работата ви е много, и то - тежичка, финансите и партньорствата може да се поразклатят. В четвъртък изяснявайте всичко в елементи, това ще ви влее сила за изява, не в петък да вините близки за крах. И без случки.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сполуки и несполуки току се редуват през интервала, дайте си отдих, обмислете обстановките задълбочено. Близнаците май няма да желаят съвет дори от близки, в понеделник някак се разочароват от свои облаги и сътрудници, във вторник би трябвало да поемат по-голям товар, с цел да оказват помощ на други, а и да осъществят нови хрумвания. Няма да е леко, планирайте по-внимателно дейностите си в сряда. Мнозина са цел на рецензия, интриги, обаче ще ги парират благодарение на експерти. Оздравявайте връзки с хора, които са ви значими за бъдеще...
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът е натоварващ, има мотиви за разпри, та не се натоварвайте с непознати грижи. От началото на Рождественския пост Раците се взират във всеки подробност в работа и връзки, да не припират за изява, приходи във вторник. Идеите ви са ОК, само че ще се постанова да пътувате, да проучвате още информация, да отворите кръга си на другарство. В четвъртък проявявате неспокойствие за промени, имате сила да ги осъществите, само че се дистанцирайте от сътрудници, познати и дори от близки, всеки да си работи по дилемите. Вашите старания ще ви отведат напред.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Не ви е най-ведро през интервала, от всички грижи първата да е за тонизиране, изясняването на нещата ще става последователно. До понеделник Лъвовете да не трансферират вини и отговорности на близките, а и да не чакат решение за свои проблеми по всякакви купони. Добре знаете, че партньорството се гради в работа, от вторник до четвъртък можете да привлечете и услуги, и сътрудници, и нужните съдружници за бъдещите инициативи. Планирайте нещата най-точно и се помъчете да надмогнете съмнения и страхове, имате сили за съществени изяви.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Седемдневието е динамично и по-натоварващо, обаче вие се владеете и с прецизен разбор ще взимате прагматични решения. През уикенда Девите най-съзнателно понижават темпото, в понеделник остават в сянка на сътрудници, само че предложенията им са от изгода за екипа. В сряда помагате на другите, подсказвате още хрумвания. За вашите амбициозни проекти не е пристигнало време, но упоритият ви труд ще бъде видян, пък и ще ви откъсне от хора, които гледат да ви употребяват. Оправяте служебни и финансови неща, а някои почистват и недоразумение с обичани.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
По-динамичен интервал, оставете огромните проекти за по-нататък. Везните ще имат много работа и следвайки непознати хрумвания, само че са незаменими в салдото на екипа, в упорството по поети задължения. От деня на св. ап. Филип имате куп мотиви за празнуване, единствено че ще отложите купоните дори с другари заради претовареност. Не се претоварвайте понеделнишки, а от вторник овладейте своите упоритости. Пречките пред вас са съществени, бъдете търпеливи, тактични. В петък разчистете протакани неща, ще отворите път на новото, ще привлечете помощ.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас компликациите са много и по-сериозни, та не споделяйте хрумвания за инициативи до четвъртък. През уикенда Скорпионите да си наложат непоколебим режим, значимо е да се погрижат за тонуса си и да не прекаляват по купони. Ала някои по този начин са привикнали с проблемите в екипа и в компания, че незабелязано се подвеждат по неприятния образец на околни. По-добре да останете в сянката на сътрудници и познати, намалете темпото, само че точно довършете стартирани неща. След сряда идват други шансове или поглеждате с нови очи остарял план. Бъдете по-предпазливи.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие предлага настоятелен шансове за мнозина, да не се пилеят в приказки по купони. През уикенда намалете движение, има си време и за празници, и за работа. Стрелците май се дистанцират от другари, които не упорстват като тях за кариера, от понеделник са и много резервирани. В сряда ще привлечете помощ за сложните задания, в четвъртък ще усвоявате познания и умения, скоро близки ще се уверят, че сте създали скъпо влагане. От четвъртък общи планове и изяви ви радват, може би ви водят на път, до сериозен персонален избор...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За множеството от знака интервалът е прекрасен, да не се тормозят за работа и пари. Група Козирози ще го употребяват, с цел да отделят огромно внимание на дома и близки, има с какво да ги зарадват. До понеделник забравете нормалните си паники, бързането. Във вторник новите настоятелен шансове изискват твърдоглав труд и нерешителност, но и резултатът си коства. В сряда и близките ще видят, че ви се дава, тъй като и вие давате доста от себе си. В четвъртък и петък бавите темпото – едни се претрупват, втори държат да се изявят посредством свои планове.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Пълни сте с упоритости и сила за реализация, а с Рождественските заговезни идват подобаващи условия. Водолеите да не не помнят: има празнични мотиви, и да не е на обилни трапези, да ги уважат. От понеделник тихо-кротко упорствате за позитивни служебни промени, към момента не споделяйте хрумвания за инициативи. Има и злоба, и ревнивост, въпреки че другите виждат всеотдайната ви работа. В четвъртък наблягате на свои планове, в петък показвате, че сте най-стриктни реализатори. Шефове ви ценят, радвайте се и на любовта, там няма рутина.
РИБИ (20.02 – 20.03)
През уикенда се съсредоточавате в амбициозни цели, а другите не схващат и не харесват това. В понеделник Рибите да заобикалят разправии, значимо им е да градят съюзи, във вторник-сряда натъртват прекалено много на независимите планове, по този начин не се печелят благосклонности. В четвъртък забавете деловото движение, погрижете се за тонуса си, обсъдете някои неща с близки дори да не могат да ви поддържат за момента. Ако тръгвате на път в петък, смекчете забележките към близките. И не се поддавайте на изкушението за флиртове, лесни приходи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР