ОВЕН (21.03 – 19.04)Търсите ли нови делови партньори отдавна, през

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Търсите ли нови делови партньори отдавна, през
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 октомври – 5 ноември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Търсите ли нови настоятелен сътрудници от дълго време, през 7-дневието шансът ще ви спомага. Някои Овни мислят за пътища и други сфери на бизнес активност, от понеделник ще се натъкват на куп спънки и ще им трябват услуги. Вторник обаче подсказва непредвидени благоприятни условия, ето за какво не бавете решенията си. В сряда отделете внимание на тази тематика, вместо да се връщате към по-стар проект. Задачите ще ви дойдат допълнително, изпипвайте работата без ненужно придиряне. Петък ви открива по-широк небосвод, а който ви е подценявал – ще съжалява.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас интервалът е сложен, напрежението е поради недоразумение с близките. През уикенда Телците да не го изострят, на близки, познати, сътрудници им би трябвало време да се убедят в правотата на причините им. В понеделник-вторник отново избягвайте разногласия, само че изяснявайте за себе си проблемите, много са. В сряда-четвъртък вниманието ви е към партньорства, не бързайте с нови, някои остарели също имат капацитет за развиване. За мнозина търпението и дискретността ще донесат триумф и в работата, и в връзките, другите ги следват доброволно...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Задачите ви - бол, а си поставяте и по-амбициозни цели през уикенда. Затова Близнаците да уговарят и услуги, другари ще оказват помощ, сътрудници няма да пречат. От понеделник кипите от сила, ще се огледате за нови съдружници, вторник ще ви покаже, че е по-добре да действате независимо. Сряда ви носи нови шансове, проявявайте повече еластичност и самообладание до петък. Мнозина ще се концентрират в работа с информация, пътища, запознанства, това да не ги откъсва от непрекъснатия сътрудник. Ако в този момент откривате любовта, дайте й време.
РАК (21.06 – 21.07)
Не споделяте безредици и паники през това 7-дневие, от уикенда анализът ви за всяка обстановка е изчерпателен и ще ви води към по-високи резултати. Раците не разчитат на неоспорим късмет от понеделник, само че хубавите им хрумвания, упоритостта и оптимизмът зареждат и обкръжението им за сериозна работа. Изяснявайте нещата, във вторник с някои май ще се справяте сами, в сряда сте придирчиви към другите, в четвъртък е нужно да се впишете в проектите на по-влиятелни хора. Не парадирайте с реализирано, околните ви се усещат отлично до вас...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Труден интервал и изключително в случай че се захващате с нов план. Не се предлага и промяна на работното място, въпреки че много Лъвове се тормозят за хода на каузи, неколегиално отношение, приходи. През уикенда си давате сметка, че се нагърбвате с куп задания, и то не ваши. В понеделник не се връщайте към остарели планове, сегашните допускат повече самообладание, привличане на подобаващите помощници във вторник-сряда. В четвъртък ще бъдете взискателни с мяра, а с отстъпки и подготвеност да поемете част от непознатия товар задвижвате общи неща.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Краят на октомври ви настройва сериозно, не сте удовлетворени от развоя на делата си. Девите да заобикалят разправии, ще намерят различен излаз от усложненията. В понеделник-петък следва да си изясните добре проблемите, единствено не бъркайте точност с еснафщина. Във вторник виждате шансове за нови партньорства, може да ви зарадват и хубави събития у дома. Ще спазвате прецизен режим и ще пристъпвате с доста разсъдък към по-напрегнатите обстановки след сряда. Така хем пазите околни от паники и риск, хем заздравявате връзките с скъпите ви хора.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Динамични 7 дни, а вие намалявате движение, от уикенда сте наясно: за известно време следва да останете в сянка на шефове, авторитетни близки. На прага на ноември Везните имат куп задания, а и оферти за доходни инициативи. Не налагайте мнение, хеле пък сериозно. Вторник носи компликации, новите хрумвания би трябвало да чакат, в сряда ви се откриват други шансове. Благодарение на занимание или странични доходи стабилизирате бюджет, след това ще ускорите измененията. Внимавайте да не ви отведат на пост, който не е за вас или вреди на тонуса ви.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Стремите се към облаги и служебно стабилизиране, от уикенда определете кои въпроси би трябвало да уредите, има и административни, и междуличностни. Началото на ноември зарежда Скорпионите с огромни упоритости, да не водят война за тях с дебелоглав или с диктат. Във вторник ще търсите услуги, само че не всички въпроси може да решите в компанията на другари. Сряда и четвъртък желаят самообладание и нерешителност, а в случай че различен основава проблемите, покажете му го с такт и любов. Ако не се поправя, тогава проявете суровост, не си затваряте очите за обстоятелствата.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Трудности ви изненадват още от уикенда, не се поддавайте на страсти и не рискувайте. Стрелците се гневят на неточности и неучтивост на близки, сътрудници, познати, но по-важно е от понеделник до петък деликатно да обмислят проекта си за деяние, да поправят пропуските в придвижване. Във вторник има защо да бъдете сериозни към близките, само че от разногласия и разправии няма изгода... В сряда привлечете сътрудници, помощници и ще можете да отстоите правила, високи цели. Занапред бъдете малко по-взискателни при асортимент на сътрудници.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За вас интервалът е най-динамичен, при компликации не се оставяйте на страсти и не изостряйте разногласия. До понеделник Козирозите ще поемат и някои задания на екипа или близки, за вторник има да уреждат административни и парични неща. Тихо упорствате в работата си, до сряда деловите грижи ви пооткъсват от нормалния ви кръг. Дано най-любимите ви хора са до вас и ви оказват помощ да се справяте с тежести и паники. В четвъртък мислите и за бъдещи партньорства, единствено прокарвайте хрумвания с такт, с цел да запалите другите, а и да им спестите кахъри.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Динамичен интервал, а вие кроите смели хрумвания за изява и облаги. Водолеите да бъдат сдържани, другояче през уикенда ще влязат в ненужни разпри. В деня на светите Козма и Дамян работите безрезервно по многото си каузи, преуморявате се и във вторник-сряда. Хубавото е, че намирате поддръжка и напредвате, само че въпреки всичко пестете сили, следвайте режим на труд и отдих. Сега с такт и твърдоглавие ще изясните куп въпроси, някои хрумвания ще чакат, други приключвате с достижения. Необвързани срещат индивида, с който ще надмогнат предходни разочарования.
РИБИ (20.02 – 20.03)
През 7-дневието следвате прецизен режим на труд и отдих, отговорности - бол, а в случай че би трябвало да ръководите и екип... От уикенда Рибите умишлено не се месят в разногласия на сътрудници и познати, посвещават повече време на другарство с близки, занимания навън. От сряда изяснявате значими въпроси за изявата си, другояче няма по какъв начин да ускорите позитивния процес в някои каузи. Важно е, че до петък мнозина работят по независими задания, дават независимост и на сътрудниците си. Голямото доверие не е неточност, всеки се стреми да стане занаятчия в своя поминък.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР