ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамичен и напрягащ период, а като добавим

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамичен и напрягащ период, а като добавим
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 – 12 ноември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамичен и напрягащ интервал, а като прибавим и финансовите ви паники... Споко, през работната седмица Овните ще овладеят най-малко проблемите с пари и съдружници. През уикенда се вслушвайте повече в препоръки, мислете за нови ваши сътрудници, в понеделник се задават сложни изяви. Нежелани изненади носи вторник и въпреки всичко не протакайте завършването на срочните задания. Поводи за купони има, но на маса няма да оправите свои каузи или ядовете с сътрудници. Бъдете грижовни към тонуса, при неучтивост на околни реагирайте отрано.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът ви върти на бързи обороти, имате сила да преодолеете сегашните компликации. Телците да се пазят от пострадване, и думите „ бодат ” от време на време. На Архангеловден сте нетърпеливи за решение на противоречиви въпроси, във вторник сте склонни да забравите режим, ограничавания. Сряда ви кара да анализирате задълбочено обстановките, да бъдете по-тактични и по-търпеливи. Идеите ви за изява са положителни, не ги прокарвайте принудително, а санкции налагайте едвам откакто опитате други благоприятни условия. Важно е да уреждате прецизно документи и каузи.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас 7-дневието е най-натоварено, само че в случай че следвате праволинейно задачите си, ще се справите с пречките, ще привлечете и помощ. Господата Близнаци дано да хармонизират и персоналните си неща, обичаните не всеки път са на тяхното мнение. В понеделник проявете изпълнителност в работата и сърдечност към близките. Вторник-сряда са за нови хрумвания, заемете се с тези, за които имате сили и опит, може да предстоят път, изследвания. До петък пораждат мотиви за разногласия, не са във ваш интерес, не бързайте, а преценявайте тъкмо възможни последствия.
РАК (21.06 – 21.07)
Задушница ви настройва по-философски, евентуално имате и доста домашни и служебни задължения. От понеделник до четвъртък Раците ще обясняват по-важни неща, другояче ще ги бавят и нервират. Във вторник сте удовлетворени от своите резултати, няма да ви се ще да оставате в непозната сянка, само че сряда е уморителна, погрижете се за тонуса. Още повече че в идващите дни компликациите не са малко, а следва да поемете и някои задания на хора в екипа си. Не ги корете за слабостта им, за вас това е късмет да покажете благотворителност, умения, предвидливост.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този уикенд обмислете благоприятни условия за настоятелен партньорства, обстановката ви води на път, към изследвания, запознанства. Лъвовете самоуверено ще тръгнат към друга работа, обогатяване на познания и умения. Във вторник не споделяте свои терзания, устремени сте към облаги и постове. Ще ги имате, но от сряда до петък обръщайте повече внимание на молби за подпомагане от сътрудници, това също ви утвърждава в екипа. Някои се интересуват единствено от доходи и може да не оправдаят гласувано доверие. Втори си играят на флирт, само че не им подхожда.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
През уикенда може да си дадете малко отдих, да подредите домашни неща и връзки. В понеделник-петък Девите ще се посветят на подсилване на настоятелен партньорства и проекти за работа. Май би трябвало да стегнете дисциплината в своя екип, а и без нея надали ще съумеете да окуражавате другите също да упорстват за изява, облаги. Действате решително и с въодушевление, подготвили сте всичко в елементи, ще оставите сътрудниците да упорстват за осъществяване на дилемите, а не да лежат на непознат тил. Резултатите ще радват и вас, и близки, носят ви нов късмет.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Пълни сте с сила, само че интервалът допуска да следвате режим. Едно, че Везните би трябвало да се грижат за укрепването си, второ, те обичат да си знаят отговорностите в работата и у дома. На Архангеловден дилемите са бол, не се подлъгвайте по нови шансове за доходи. Във вторник някои се връщат към остарели хрумвания за изява и облаги. Сряда отделяте за най-близки, не прекалявайте с искания, а в случай че има нещо за споразумяване – да е в четвъртък. Петък изисква да разпределяте доста тъкмо времето, а не да се хвърляте през глава след задания.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
През интервала сте подготвени да упорствате до дъно по каузи, само че пречките са бол и е подходящо да се дистанцирате от сътрудници, познати, близки. Скорпионите добре се допълват с мнозина, но това не значи до понеделник да се нагърбят и с непознати отговорности. Вторник е сложен, обаче откроява уменията, приноса ви. В сряда не се мъчете да решите бизнес проблеми на маса, четвъртък също дава мотиви за почерпки. Избягвайте спорове в петък, в случай че не сте изяснили значими тематики и нямате проект за деяние. Едва ли ще разчитате на помощ от родата, другари.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Вглеждате се сякаш в детайла, а не щете да слушате препоръки и предизвестия на експерти, близки. От събота Стрелците да бъдат сговорчиви най-малко със свои сътрудници, в понеделник-вторник да не напират за изясняване на деликатните тематики и да не усложняват връзки с обичаните. В сряда загърбете огромните упоритости, по-далновиден ход е да следвате концепциите на сътрудници или познати, да изпипвате задания, които ви разпореждат, другояче давате коз на неприятели. Така дискретно отсрочвате собствен проект, в несъответствуващия миг не печелите от него.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Динамика и спънки характеризират 7-дневието, а вие ще извлечете изгода и от най-напечени обстановки. През уикенда Козирозите да не прекаляват с рецензии, в понеделник да си наложат непоколебим режим, тъй като компликациите в начинанията им ще бъдат много. Вторник носи шансове, евентуално шефове ще ви възложат по-големи отговорности, може би са свързани с път, пренасяне. В сряда и четвъртък пораждат изненадващи проблеми, само че помагате на сътрудници, познати, чувствате го като собствен дълг. Подкрепата на обичан ви дава и кураж, и наслада.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
От Задушница до сряда нещата ви не се подреждат най-добре, ще желаете дълго да оставате уединено със себе си изключително в случай че проблемите са персонални. Този уикенд Водолеите да заобикалят разпри с близки, в понеделник да не спорят и с шефове в службата. Дайте си пауза, нужна ви е за разбор и обмисляне, за осъществяване на рутинни задания. Е, мнозина усвояват и нови познания и умения, близките към момента не си дават сметка какъв брой ще са нужни за екипа в бъдеще. Четвъртък идва с внезапен настоятелен късмет, проучете, привлечете поддръжка, не е време за бързаци.
РИБИ (20.02 – 20.03)
През уикенда анализирайте наболели настоятелен и персонални проблеми, евентуално е да ви подбуден към по-сериозни промени, пътища, запознанства. Група Риби от понеделник да се заредят с самообладание и такт, единствено по този начин ще създадат проектите си забавни за сътрудници, близки. Вторник демонстрира: концепциите ви са перспективни, евентуално и шефове са го прозрели. В сряда с еластичност ще привлечете помощ от близките, дилемите са доста, ще откроят търпението, а и прецизността ви. Петък стабилизира съюзите, за някои от знака – щастливи любовни връзки...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР